Wie heeft Adri Duivesteijn verraden?

Een topstuk van Jaap de Paauw op zijn site:

Het woonakkoord, de grootste roofoperatie van kabinet Rutte 2, bedacht door PvdA’er Wouter Bos, is zonder noemenswaardige problemen de Eerste Kamer gepasseerd. Onder druk van PvdA-senator Adri Duivesteijn, heeft het kabinet toegezegd een fonds te stichten waar misschien geld in gestort gaat worden en over twee jaar worden de gevolgen geëvalueerd. Als de gevolgen “heel ernstig” zijn zou het eventueel zo kunnen zijn dat de maatregelen in het woonakkoord worden aangepast.Volgens de woonbond maken die toezeggingen niets uit. De huurders zijn de klos, dat zal zo blijven en het tekort aan sociale huurwoningen wordt alleen maar groter. De enorme heffing van ruim 1,7 miljard die de corporaties moeten afdragen aan de schatkist zal moeten worden opgebracht door de huurders in combinatie met krakkemikkig onderhoud en een bouwstop.Het woonakkoord is helemaal niet zo ingewikkeld. De maatregelen op een rijtje leest u hier.Huurders worden vrijwel direct hard in de portemonnee getroffen, mensen die in huizen wonen die zij van hun banken mogen gebruiken worden met fluwelen handschoentjes aangepakt. De komende jaren blijft de “villa-subsidie” gewoon bestaan. Een rooftocht van de overheid in plaats van de door vrijwel iedereen gewenste hervorming van de woningmarkt in Nederland.

………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Jakob Java

9 gedachten over “Wie heeft Adri Duivesteijn verraden?”

 1. Adri Duivesteijn verraadde helemaal niemand, Adri Duivesteijn is gewoon een PvdA’r …

 2. Weer klein geld naar het behoud van groot geld waar de hoogste belastingschijf in percentage omlaag gaat. Voorstel aan dit criminelen kabinet en hun vazallen, pleeg genocide op de bewoners van de sociale woningbouw en uitkering trekkers van bijstand tot aow ter bescherming van de banken zeepbel. Houd alleen die arbeiders klasse in het leven die jullie arrogantie en hebzucht bevredigen. Te korten opgelost. De veroorzakers van deze zeepbel hebben nog steeds vrij spel dankzij een besluiteloos en incompetente politici
  .

 3. Angst voor een verkiezingsoverwinning van de PVV heeft dit veroorzaakt.

  De machthebbers houden zich angstvallig vast aan het pluche.

  Het volk slaapt vooralsnog door en denkt niet aan revolutie.

 4. Inderdaad @Jan Jaap, angst voor de kiezer. Maar al zouden er verkiezingen worden gehouden en de PVV de grootste worden. 1] de oplossingen van de pvv zijn geen oplossingen 2] niemand wil nog met de pvv, behalve rUtte. Na verkiezingen komt er een moeizaam maar brede coalitie van de huidige regering met de hielenlikkers van d’66, cu, sgp, groenlinks en cda. Daar zijn we blij mee…..

 5. Adieu onderbetaalde kant van NL! De woningmarkt wordt vlotgetrokken door berooide huurders die de huur niet meer op kunnen brengen en na 3 maanden -3 strikes is out- “geklinkerd” worden. Dat levert dan weer aardig wat koopwoningen op, want zoals ieder weet is huren slegs vir ..De starfkorting van Jetta sluit daar naadloos op aan: 1 fout ingevuld formuliertje of 1 ambtenaar die jouw kledingkeuze niet welgevallig is en je uitkering wordt 3 maanden ingehouden. Einde oefening! Als de goederentreinen voor vervoer naar verre kampen weer klaar staan, mogen we alleen nog hopen dat de NS veel blaadjes op de rails verwacht.

Reacties zijn gesloten.