Wie bevrijdt Nederland van Rutte?

Dus, volgens de premier die van mening is dat visies maar leiden tot concentratiekampen, die na zeven jaar studie zo’n ongelooflijke lul is op het gebied van geschiedenis dat ie niet wist waar de Hollandsche Schouwburg stond en voor stond en die verder van mening is dat een fascistische eenmansclub aangevuld met een stel horigen een hele normale partij is met hele normale standpunten terwijl een bende onder aanvoering van een gereformeerde genocide-lover ‘een hele leuke partij’ is, is de strijd tegen een niet-bestaande staat te vergelijken met de strijd tegen de staat Nazi-Duitsland.
Wat waren de Nederlanders in de oorlogsjaren fanatiek en standvastig bij het verdedigen van ‘onze kernwaarden’ hè! Blijft dan wel altijd weer die hele vervelende vraag hoe het dan kan dat Nederland relatief de meeste joden verloor. Tenzij die ‘onze kernwaarden’ toch wel heel erg overeen kwamen met datgene wat de nazi’s voorstonden natuurlijk…

Laten we even er van uitgaan dat het klopt wat de gesjeesde geschiedenisstudent er allemaal uitkraamt, dan neem ik aan dat de strijders van IS kunnen rekenen op de komst van zo’n dertigduizend Zwarte Soldaten net als destijds.
Daar zal IS vast blij mee zijn.
Ik neem verder aan dat koning dikkop aan alle Nederlanders een oproep zal doen in de trant van “Doet gij uw plicht, overal en in alle omstandigheden, ieder op de plaats waarop hij is gesteld, met de uiterste waakzaamheid en met die innerlijke rust en overgave, waartoe een rein geweten in staat stelt” en hem daarna met zijn entourage smeert terwijl Nederlanders bloeden en sterven en er achter hun rug om al jaren eerder is besloten dat Nederlanders in overheidsdienst samen zullen werken met een eventuele bezetter. Verder neem ik aan dat de Nederlanders ook de Amsterdam via de Berlage-brug binnentrekkende IS-strijders massaal zullen begroeten en zullen bedelven onder een zee van bloemen. Net als destijds.

Ten minste: Nederland wordt over een dag of vijf toch bezet door IS? Want de periode nu is toch vergelijkbaar met die van weleer? Zo niet, dan is het van die volslagen nitwit die in troebele tijden uit de bruine diarree boven is komen drijven als premier gewoon puur bangmakerij en vooral ook stemmingmakerij jegens de islamitische medeburgers van dit land bij wie Rutte op geen stukken na in de schaduw kan staan en die al vijftien jaar lang vanuit de politiek en de media moeten aanhoren dat ze allemaal schuldig zijn.

Met zijn kletspraat over ’40-45′ haalt Rutte niet alleen de nagedachtenis aan hen die vielen in de strijd tegen het Hitler-fascisme door het slijk alsook die aan de zes miljoen vermoorde joden en Roma en Sinti. Ook speelt de premier die vol overtuiging en enthousiasme samenwerkte met een wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar (het was niet Rutte die die samenwerking verbrak) en die in zijn eigen partij lieden rond heeft lopen die fantaseren over concentratiekampen voor moslims en begrip tonen voor Anders Breivik, met vuur. Hij speelt met het vuur van de vreemdelingenhaat in een toch al door en door gepolariseerd land.
Dat is misdadig en daar zal hij ooit op een dag op afgerekend worden.

De eerste IS-strijders krijgen van den Amsterdamschen bevolking één warm onthaal
De eerste IS-strijders krijgen van den Amsterdamschen bevolking één warm onthaal

5 gedachten over “Wie bevrijdt Nederland van Rutte?”

 1. Zijn rechtse (wan) beleid zorgt voor diepe grote wonden in de maatsschappij. Elke dag hoor je van steeds meer wantoestanden met name in de zorg en financiele wereld. De bom zal barsten want ook de 1000 euro mensen die zich zo hebben laten bedotten zijn slachtoffer of gaan het worden van deze top crimineel.

 2. @Ralph die foto is niet helemaal up-to-date omdat ik op internet foto’s gezien heb waar IS als regel in en met de meest moderne Amerikaanse techniek rijdt.

 3. Dat was zo mogelijk het meest belachelijke journaal dat ik in mijn leven heb gezien tot nu toe.

  Puntsgewijs :

  -Staat rekt grenzen van de rechtspraak op en overschrijdt die uit angst voor Jihadisme
  -School in angst voor IS zegt schoolreisje naar Parijs af
  -Rutte die de strijd tegen IS vergelijkt met die tegen Nazi Duitsland (gemakshalve niet vermeldend dat ons land toen bezet was) OETLUL !
  -Telefoons met locatie app waarover minster Opstelten iets volslagen zinloos’ bromt
  -Geen plofkippen maar kippen die een meter of 6 meer ruimte krijgen en hun hele leven niet buiten komen in een supermarkt. (dood, dat wel)

  Wat is dit voor een volslagen belachelijk land waarin ik leef ?

  http://nos.nl/uitzendingen/21773-nos-journaal-3-oktober-2014-2000u.html

 4. Vanaf dag 1 word Rutte door heel het land Pinokkio genoemd. Zijn beider kabinetten zijn een ramp gebleken. Een record aan moties van wantrouwen tegen zich. En het ergste gaat nog komen.

  Ze zien hun huizen affikken en doen niks. En na de strijd allemaal het verzet in zeker. Het wordt janken geblazen.

Reacties zijn gesloten.