Wethouder De Hoon-Veelenturf van Zundert doet aan stemmingmakerij

Terwijl vrijwel elk mens met enige beschaving en fatsoen in zijn donder het zogeheten participatiekontrakt van de minister voor schedelmeetzaken in het tweede bruine kabinet van na de oorlog  Lodewijk Asscher verslijt voor wat het is, namelijk een vod dat nieuwe of aanstaande of tijdelijke medeburgers van dit land wegzet als tweederangs burgers (en derhalve in feite gewoon een variant is op een product van het regime van zeventig jaar geleden  waar Bruin II zich zo graag aan spiegelt) neemt de wethouder van Zundert mevrouw Marjon de Hoon-Veelenturf  in haar  ‘fifteen minutes of fame’ in het programma ‘Nieuwsshow’ de gelegenheid te baat om even propaganda te maken voor de vunzigheden van Asscher door te zeggen dat dat  gedrocht… ‘een stukje bewegwijzering’ is….

Wauw!!!! ‘Een stukje bewegwijzering’! Ze zei het echt, die mevrouw De Hoon-Veelenturf, wethouder te Zundert: ‘een stukje bewegwijzering’!

Zeker mevrouw Marjon de Hoon-Veelenturf: het is ‘een stukje bewegwijzering’ voor mensen ten einde hen op hun plaats te zetten, namelijk de tweede plaats.

Het is een ‘stukje bewegwijzering’ dat mensen ‘bewegwijzert’ naar de wetenschap die ze goed in hun oren moeten knopen dat ze in de fascistoïde dwangstaat van Klijnsma en Asscher er nooit bij zullen horen.

En de rest van wat mevrouw Marjon de Hoon-Veelenturf dan ook uit haar onderbuik laat lopen is gewoon bruine diarree.

Zoals bijvoorbeeld ook haar uitspraak in datzelfde programma dat arbeidsmigranten…. blikjes uit het raam gooien.

O dear! Dat doen Nederlanders nou nooit hè!

Die zijn zo beschaafd en netjes. Zeker sinds die malloot van een Jan Peter Balkenende met zijn ‘normen en waarden’ geouwehoer een aantal keren opriep om vooral je stoepje regelmatig schoon te houden. Vandaar dat het bijvoorbeeld ook  zo netjes is langs Neerland’s wegen zullen we maar zeggen. En ik heb ook nog nóóit een Nederlander stomdronken uit een café zien komen na sluitingstijd om vervolgens te gaan staan zeiken tegen de gevel van de buren.

Het was ook vast geen Nederlander die dóór een brievenbus van de buren heeft staan pissen en die nu geloof ik tig duizend Euro opstrijkt aan wachtgeld als dank voor de bewezen diensten: het in het zadel houden van een bruine regering.

Nederlanders doen zoiets niet. Dus hoef je het daarover in het gezellige babbelprogramma op Zaterdagmorgen waarin jij even een klein kwartiertje leeg mag lopen ook niet te hebben. Dan ga je stemming lopen trappen tegen mensen van elders middels propaganda voor ordinaire varianten op de Ariër-verklaring en ouwehoeren over …blikjes uit het raam…

De wethouder van Zundert Marjon de Hoon-Veelenturf moet haar evenzo bruine waffel houden en zich – al was het maar voor één keer – trachten te verplaatsen in de mensen die van god weet waar komen, door een fascist in disguise die wel vaker de hobby’s van lieden van het Derde Rijk oppoetst en tot voorbeeld neemt getrakteerd worden  op uitspraken als zouden ze ‘een dijkdoorbraak’ zijn en die zich hier kapot mogen werken voor een paar rotcenten.

Afijn, beluistert u hier maar hoe bruine diarree met een zachte ‘g’ klinkt.

Ik vind wethouder De Hoon-Veelenturf van Zundert een weerzinwekkend mens.

4 gedachten over “Wethouder De Hoon-Veelenturf van Zundert doet aan stemmingmakerij”

 1. Ralph, ik ga op deze late avond, vroege morgen, niet naar dat mens luisteren. Ik ben net thuis en dat valt me al zwaar genoeg. Maar met je gevoel vooor humor gaat het de goeie kant op. Petje af. In deze barre tijden,

 2. Ze lult er hier en daar best wel dom in om. Nederlanders, die samen een kratje bier doodmaken, zorgen ook voor rotzooi. Dat is niet “soortgebonden”.

  En natuurlijk moet een vrouw als ze in Griekenland een kerk binnengaat, wel iets haar blote schouders doen. Je hoeft in Nederland ook bepaalde kerken niet binnen te lopen met blote schouders.

  Ben trouwens wel nieuwsgierig naar het Zundertse gedeelte van de participatiecontract.

  De gemeente Zundert heeft iets van 22.000 inwoners, zoals de wethouder vertelde, en meer dan 2000 buitenlanders die het (vuile) werk doen. Zouden deze buitenlanders allemaal conform CAO worden betaald?

 3. Laat het hoog en duidelijk zeggen – arbeidsmigranten zijn de nieuwe slaven in de eeuwenoude Nederlandse slavernij cultuur. Iedereen weet dat ze niet als gelijk behandeld worden en mag je daarom als ethisch zuiver Nederlander van alles uitspugen, betichten en helemaal los erop blijven lasteren tegen die verdomde arbeidsmigranten.

  We zijn in Nederland, toch?

 4. Het “participatiekontrakt” is gewoon een kopvod voor buitenlanders aangeboden door een Nederlandse Minister.

Reacties zijn gesloten.