Wel degelijk Marokkanerrein!

Weet u nog? Het (geregisseerde) gebrul van de nazi’s op 19 maart j.l. in een zuipschuur in Den Haag?
Vervolgens stak er een storm van protest op. Een protest waarbij overigens wel moet worden aangetekend dat de timing ervan hoogst merkwaardig was – was men geschokt over iets dat men al jaren had kunnen weten? – en verder was een groot deel van de verontwaardiging slechts plichtmatig.
Zeker uit de kringen van bijvoorbeeld voormalig Twitteraar Diederik Samsom, tevens Tweede Kamerlid van een partij met in haar gelederen schedelmeters en andere racisten, die zelf spreekt in termen van ‘etnisch monopolie.’
Maar goed, verontwaardiging was er en zoals altijd wanneer fascisten bang worden met tegengas geconfronteerd te worden begonnen ze de keutel op zijn minst een beetje in te trekken en zo was het deze keer ‘ja maar Geert bedoelde ‘criminele’ Marokkanen.’
Yeah, right.
Kijk even naar deze Tweet van 22 juni j.l. van massamoord-verheerlijker Marcel de Graaff die op 19 maart naast zijn Schlumpfe-Führer als lijsttrekker (lees: sokpop) stond in die Haagse bierkelder:

2014-06-22 Compleet islamvrij de Graaff

Het onderscheid tussen Marokkanen en islamieten is iets waarvan wij deze keer ons menen te kunnen permitteren – de nazi’s kennende – het maar te laten voor wat het is.
Zo, opdat niemand nog kan zeggen: ‘ich habe es nicht gewusst.’

4 gedachten over “Wel degelijk Marokkanerrein!”

  1. In wezen is dit een oproep tot etnische zuivering van Nederland die onder de grote prijzen van OM moet vallen indien iets van een rechtstaat in Nederland nog overgebleven zou zijn.

    De troostprijs zou zijn dat de betrokken persoon naar de Internationale Tribunaal in Den Haag wordt overgedragen omdat die soort uitspraken daar reeds veroordeeld zijn. In verband met Joegoslavië. Hetzelfde uitspraken.

    Het zou uitermate raar en onbehoorlijk zijn indien op Nederlandse grond de aanstichters van etnische zuiveringen van buitenlandse komaf worden berecht en deze van Nederlandse komaf dus niet.

  2. Volgens de WIlderiaan zijn jullie weer aan het demoniseren en begrijpen jullie het weer eens niet. Hij wil namelijk elke Islamiet vrij hebben ;). Vooral op tweede Pinksterdag en 5 Mei ;).

    Er zal wel weer zo’n excuus aangedragen worden :).

  3. Ja en die SGP is zo fijn…. die hebben helaas veel te veel invloed. Dankzij Rutte & Co.

Reacties zijn gesloten.