Wegwezen Weesie!

Goed, nu we het hier een paar keer gehad hebben over wat ik maar even ‘de affaire Hoes’ zal noemen en hoe de nazi-hond – die door het establishment is gecreëerd en gecultiveerd is in de jarenlange oorlog tegen islamitische medeburgers, de cultuur, de bijstandsgerechtigden, de Occupy-demonstranten, zangeressen en columnisten met een uitgesproken en niet welgevallige mening – nu zo vals is gebleken dat ie niet alleen de anderen, de slachtoffers die zich niet kunnen verdedigen bijt maar ook zijn baasje, willen we u het volgende (voor zover u er nog geen kennis van heeft genomen) ook niet onthouden.
Nadat eerder deze week een nazi het bestond nota bene Martin Luther King te citeren ter facilitering van ‘Mein Kampf gegen Marokkaner’, is er nu deze die het heeft over ‘waardigheid’ en ‘waardigheid van het ambt’:

“de waardigheid van het ambt en daarmee tegelijkertijd ook de reputatie van zijn stad op het spel zet, dan zul je dat moeten vastleggen.” (bron)

Over gotspe gesproken. Een nazi en zijn nazi-omroepje waarvan het verdienmodel het is liegen en de waardigheid van anderen af te breken, mensen te vernederen en de vernieling in te werken, heeft het over ‘waardigheid.’
Nu al die praktijken die in de beste tradities van de SA en Julius Streicher’s ‘der Stürmer’ vrij risicoloos waren omdat ze gebeurden met de zegen van degenen die meenden dat POWNed voor hun eigen bruine agenda wel nuttig was, altijd gericht waren tegen de zwakkeren die zich niet of nauwelijks konden verdedigen (er is weinig veranderd bij de Telegraaf Media Groep sinds men er schreef over ‘het joodsche vraagstuk’) en de tokkies het met chips en bier in dit land prachtig vonden, ineens niet meer zo risicoloos blijken te zijn beginnen Weesie (die deze keer één en ander kennelijk niet op zijn bendegenoten kan afschuiven) en zijn kompanen te piepen.

Waar wij tevergeefs gezocht hebben naar een prominent op de site van de nazaten van Streicher verschenen en op het twitter-account van die drek zo ‘olijk’ (altijd lachen hoor met die nazi’s die zichzelf zo onaantastbaar wanen) met ‘*ding, dong*’ aangekondigde ‘dienstmededeling inzake Russische winkelier-gate’ vinden we nu een hele pagina met geleuter ter rechtvaardiging van het misdadige gedrag van Weesie en de zijnen. Omdat er nu iemand is die daadwerkelijk terugslaat.
Dat laatste is allemaal mooi en leuk natuurlijk maar ik ben veel meer geïnteresseerd in de vraag of die Russische winkelier die met een hartaanval het ziekenhuis in is gejaagd ook ooit nog een keer genoegdoening krijgt en schadeloos gesteld wordt. Voor zover zoiets mogelijk is, en dan bedoel ik uiteraard in morele zin en niet juridische.
Dat misschien na alsnog een vervolging en veroordeling wegens huisvredebreuk en op zijn minst poging tot doodslag als het geen poging tot moord kan zijn.
Alsnog alles te doen dat zo schandelijk is nagelaten jegens die man nadat de tokkies uitgelachen waren over zijn immens trieste lot en Weesie zijn kijkcijfertjes had bestudeerd is ook van groot maatschappelijk belang als je het mij vraagt.

Ga maar na: iedere vreemdeling en ieder wier wieg elders heeft gestaan is zolang er niets ondernomen wordt inzake die winkelier gijzelaar van de Nederlandse regering en de roze hordes van GeenStijl en POWNed.
Want als de Nederlandse regering vandaag of morgen een rel veroorzaakt met – ik noem maar eens wat – Vietnam, dan kunnen Vietnamese winkeliers en restauranthouders hier in dit land in zak en as zitten over de vraag of ze vandaag of morgen niet een roze nazi met kabouter Plop microfoon over de vloer krijgen die begint te rellen, te treiteren, te zuigen, aan de spulletjes van een ander te zitten en vooral blijkbaar net doet of ie niet snapt dat een verzoek met rust gelaten te worden ook daadwerkelijk betekent dat je iemand met rust laat.
Dergelijk getreiter van winkeliers, vrouwen, burgemeesters, homoseksuelen, winkeliers en vele anderen moet voor eens voor altijd afgelopen zijn.
Daarom moet de hele mensen verachtende Telegraaf Media Groep met POWNed en Geen Stijl in de gelederen opgedoekt worden.

Over faciliteren van nazisme gesproken. Blijkbaar vinden ook racist Michel Rog en de hysterische gek Sybrand Buma van het CDA dat mensen die terecht vraagtekens hebben bij racistische karikaturen in dit land en daar wat van zeggen ‘van die types’ zijn.
Anders hadden ze konijntje Castricum wel een draai om de oren gegeven, al dan niet – wat kan mij het schelen – in overdrachtelijke zin.
En wat is het toch altijd weer gezellig lachen voor die nazi-collaborateur Buma met zijn geestverwanten:

Gezellig: nazi's en nazi-collaborateurs onder elkaar.
Gezellig: nazi’s en nazi-collaborateurs onder elkaar.

Nogmaals: over het faciliteren van nazi’s gesproken. Wij zullen het niet vergeten.

1 gedachte over “Wegwezen Weesie!”

  1. Pingback: De rotzooi en het antisemitisme van een PVV-minister | Krapuul

Reacties zijn gesloten.