Weer xenofoob plan van Henk Kamp (VVD) door de Europese plee

En ook dit smerige xenofobe plannetje van Henk Kamp (VVD) gaat niet door wegens gewoonweg tegen de regels.

Nabestaandenuitkeringen voor Turkse en Marokkaanse weduwen mogen niet gekort worden, ook niet middels een of andere eufemistische formulering van het SVB (‘differentiatie’ ipv ‘korting’), net zoals eerder niet tegengehouden mocht worden dat een bonus voor oudere belastingplichtigen naar het buitenland uitgekeerd kon worden. Op Europees niveau bestaan er tenminste nog regels die racisme tegen proberen te gaan, waardoor ideeën van crypto-PVV’ers als Henk Kamp nog tegengehouden kunnen worden.

Vette pech dus Asscher. Zijn er nog meer vuile Kampplannetjes die je uit wil voeren? Daarvoor heeft men immers PvdA gestemd hè, opdat jij ideeën van rabiaatrechtsen als Henk Kamp ten uitvoer probeert te brengen, ter bevrediging van het PVV-tuig. Gaat dus niet door deze keer, stelletje tokkies. Jullie blijven allemaal voor het volle pond meebetalen voor rechten van Nederlanders in het buitenland, ik lach me ziek, HAHAHA.

4 gedachten over “Weer xenofoob plan van Henk Kamp (VVD) door de Europese plee”

 1. Het is ongelofelijk hoe erg de hele maatschappij inclusief de Nederlandse Staat door de xenofobe, discriminerende gedachten doorgedrongen zijn. Er schijnt niemand meer hiervoor af te wijken – de zogenoemde christenen partijen SGP en CU inclusief.

  Onder de Heilige smoes “eigen mensen eerst” zijn ze allemaal bereid om de principes van de Bijbel, die sowieso altijd voor Mammon moeten afwijken, door de plee te spoelen.
  Ik heb al lang het gedachte laten varen dat deze mensen überhaupt iets van Democratie of van de Europese beschaving kunnen snappen. Bijvoorbeeld dat Alle Mensen Gelijke Rechten hebben.

  Tegenwoordig gaat niemand op verantwoordelijke positie over buitenlanders of allochtonen vloeken. De Xenofobie, Racisme en Discriminatie zijn er overal maar wel op een eufemistische (verkapte) manier uitgedrukt waar men rustig met een pilsje in de hand steeds kan roepen “we discrimineren nooit hoor!” en daarna weer lekker blijven lachen want “ons-kent-ons” en weet dondersgoed waar “we” mee bezig zijn.

  Het gaat tegenwoordig om de “differentiatie” ten opzichte van “eigen volk”. D’r moet altijd een goede smoes aanwezig zijn, maakt niet uit dat het uit de vinger gezogen is – eigen volk wacht erop en accepteert het altijd.

  Heb eerder mijn eigen observaties mee gedeeld van organisaties waar op het moment dat er tussen een allochtoon en een autochtoon gekozen moet worden, indien direct geen valsheid wordt gepleegd, gaat men hardop op de “ervaring” die “eigen volk” altijd beter in orde heeft, dan de “andere” kandidaat die de allochtoon is.

  “Differentiatie”, “ervaring”, “communicatie” enz.enz,..
  De gebruikelijke xenofobe smoesjes.

 2. Wat vinden jullie van schaliegas? Er is in amerika naar geboord en onderzoek gedaan en toch wil klotekamp dat ook in ons land doordrukken. In Groningen is er een serieus probleem aan de gang en toch…. Oogjes dicht, snaveltjes toe….. Schande… Er zijn echt wel andere mogelijkheden……

 3. Ja, die man moet hoognodig met vervroegd pensioen gestuurd worden voordat hij nog meer ellende aanricht.

 4. Pingback: Lodewijk Asscher zet xenofoob woonlandbeginsel door en zegt uitkeringsverdrag Marokko op | Krapuul

Reacties zijn gesloten.