Weer een plechtige belofte van der Führer aller tokkies afgeserveerd

De partij van Schlümpfe-Führer Wilders die thans in het Europees Parlement samen met andere wannabe massamoordenaars, antisemieten, homo- en vrouwenhaters en wat dies meer zij tegen ‘Europa’ zit te zijn ‘om te voorkomen dat datzelfde Europa overgenomen wordt door hullie’ (of zoiets: de redeneringen en uitlatingen van die dwazen zijn soms zo krom dat het eigenlijk niet mogelijk is het in een paar woorden coherent samen te vatten) blies eerder dit jaar hoog van de toren over de onkostenvergoeding die EP-leden standaard maandelijks krijgen.
Daar zouden de tokkies in driedelig pak wel even een eind aan maken, weet u nog?
Kamervragen werden er door den Lijder zelfs over gesteld, u kent dat wel: ‘Is de minister bekend met….bla bla zo ja, waarom wel….zo nee, waarom niet….’ Dat soort gelul dus.
Inhoudsloos gelul dus zoals gewoonlijk en zoals blijkt uit dit bericht van vandaag.

2014-08-28 Concentratiekamp
Zouden de door moslims en buitenlanders in het algemeen geobsedeerde bruine tokkies die fantaseren over doodschieten en concentratiekampen ooit een keer door krijgen hoe ze belazerd worden door die geblondeerde gek en zijn corrupte bende massamoordverheerlijkers en sjoemelaars met feiten?

6 gedachten over “Weer een plechtige belofte van der Führer aller tokkies afgeserveerd”

  1. 4299 EURO KANTOORVERGOEDING BELASTINGVRIJ PER MAAND??? BOVENOP DE 8000 P.P. DIE ZE AL KRIJGEN??? Maar andere partijen accepteren dat dus direct en helemaal kritiekloos blijkbaar, dat moet wèl vastgesteld worden hier. Je begrijpt ineens waar zo’n Wim van de Camp zijn Ducati van betaalt.

  2. De strijd tegen de satan EU kost duur. Roeptoeteren is leuk maar je moet geen dief van je eigen portemonnee zijn.

  3. Een dingetje Laurent: je wilt toch niet suggereren dat die lui van de PVV destijds oprecht waren met hun kritiek? Volgens mij was het van meet af aan voor de bühne, zieltjes winnen. Net zoiets als met de AOW-leeftijd in 2010. Verder heb je helemaal gelijk. Nou ja, die clown van de Camp heeft er toch hard voor gew…o nee, nou sla ik aan het wauwelen. Je hebt gelijk! 🙂

  4. @Ralph: mja, moeilijk te zeggen. Maar het komt iig wel op de agenda, dat op zich is nuttig. Ik kende dit absurde bedrag niet.

  5. @Laurent: De SP heeft het ook regelmatig aangekaart, maar die zijn niet zo goed in PR. Overigens is dat ‘gewone’ salaris wèl bruto, dus alleen al de kantoorkostenvergoeding betekent netto zowat een verdubbeling van dat salaris. (Daarnaast krijgen ze ook nog reiskostenvergoeding, riante vergoedingen voor het komen opdagen op de vergadering, en you name it.)

  6. Zo typisch PVV zo typisch rechts.

    Maar goed men blijft ze leuk vinden omdat ze anti buitenlander zijn en dat roepen. Dan wel weer vreemd dat VVD gewoon nog steeds de partij van Wilders dan Polen enz. hierheen willen hebben om ze uit te buiten ten kosten van Henk en Ingrid.

Reacties zijn gesloten.