En weer een bewijs dat we in een Fascistisch Kutland leven

De Telegraaf van vandaag :

Filmliefhebbers die donderdagavond bioscoop Pathé aan het Muntplein bezoeken, moeten hun identiteitsbewijs meenemen. Medewerkers van Pathé De Munt controleren de aanwezige bezoekers op hun ID, vanwege dreigende overlast in verband met het einde van de ramadan.

Ze blijven maar dingen verzinnen zeg! Ik word er niet goed van.

7 gedachten over “En weer een bewijs dat we in een Fascistisch Kutland leven”

  1. Zijn ze nou godverdegodver helemáál gek geworden?? En hoezo is dit legaal? Welke bioscoopmongool heeft het recht om een identiteitsbewijs te vragen???

  2. @1 Helaas …
    “Controle door particuliere beveiligingsbedrijven

    Werknemers van particuliere beveiligingsbedrijven, bijvoorbeeld beveiligingsmedewerkers van winkels en uitgaansgelegenheden, zijn geen toezichthouders. Zij mogen van de wet mensen op straat niet vragen zich te identificeren. Zij mogen wel, vanwege beveiliging of door de huisregels van het bedrijf waarvoor zij werken, bezoekers of klanten vragen zich te identificeren. Die bezoekers zijn niet verplicht daarop in te gaan, maar zij moeten wel accepteren dat zij het pand worden uitgezet of dat hen de toegang wordt geweigerd.” Bron: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identificatie/vraag-en-antwoord/wie-mag-vragen-naar-mijn-identiteitsbewijs-en-wanneer.html
    Wel het beste bewijs dat we (jullie) in een fascistisch kutland wonen.

  3. De niet-racistische oplossing zou zijn: iedereen gewoon naar binnen en raddraaiers eruit flikkeren na het raddraaien.

  4. Heb een vermoeden dat dit niet alleen rond het suiker feest van doende is ,juist dit soort acties heeft vaak een vervolg .En gezien de steeds toenemende controle over ons leven ,zal het niet verbazend zijn dat dit gemeengoed gaat worden .En het weerwoord van i v b met het rellen ,geld dat dan ook voor die ouders met kinderen van zeg 5 of 10 jaar .Of die bejaarde die een filmpje wil pikken .Neem dan gewoon andere maatregelen ,indien je rottigheid verwacht .

Reacties zijn gesloten.