Wee ons als dit onze toekomst is….

2014-02-25 De toekomst

Laten wij nou niet zo zijn van het volk dat zich door de onderbuik laat leiden.

Lees de reacties maar even bij dit stukje om te begrijpen wat wij bedoelen en…huiver.

En jonge dame (uit piëteit hebben we je naam en je gezicht onherkenbaar gemaakt), een goede raad: luister wat minder naar het gelul uit je omgeving en ga eens een boek lezen.

9 gedachten over “Wee ons als dit onze toekomst is….”

 1. Het zou zo maar kunnen dat dit wicht sneller kan gaan stemmen dan ze denkt. Slob brengt, met zijn volkomen terechte standpunt over het strafbaar stellen van illegaliteit, het huidige kabinet behoorlijk uit het lood. Ik hoop zo ontzettend dat de regering valt en dat de PVV alleen kan gaan heersen. Hetz spijt me, ik heb makkelijk praten omdat ik niet in Nederland woon. Ik denk echter steeds meer dat de maximaal 4 jaren PVV-terror met regeringsverantwoordelijkheid het enige is dat Nederland nog kan redden.

 2. Walgelijk ordinair dikke bankliggende tokkie staat enkel op om de honden uit te laten zeven keer per dag,en weer lekker op de bank SBS zes kijken,wat een leven

 3. En als je moslim bent,en deze dikke vetkwab als buur hebt,of collega misschien,kan je deze meteen totaal negeren,nooit meer een woord of blik aan geven,want ze geeft openlijk toe dat ze jou niet moet dan toch?
  Veel van zullen zijn door hun praatjes en gezichtsuitdrukking te herkennen,ze kijken verbitterd,boos en ook jaloers naar anderen.Maar wat zij stemmen of daadwerkelijk over jou denken of je niet moeten,dat weet je niet altijd zeker..

 4. Opmerkingen over het uiterlijk van dit meisje vind ik zeer ongepast, dat kan echt niet. Verder schijnt dit meisje op FB inmidels teruggekomen te zijn op haar woorden en beweert ze dat haar door de betreffende ‘journalist’ woorden in de mond gelegd zijn en eist ze rectificatie.
  Mocht het zo zijn dat haar woorden in de mond gelegd zijn, denk ik dat naast rectificatie ontslag van die ‘journalist’ aan de orde zou moeten zijn.

 5. Overigens is deze stuk op de foto zeer leerzaam om te kunnen begrijpen hoe men xenofobie, racisme, discriminatie in Nederland doet verkappen en salonfähig maken.

  Het glans op de oppervlak moet altijd blijven bestaan: “… ik ben niet zo van de moslims”.

  Eufemismen: “Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt, maar PVV ligt voor de hand”

  (Moeten we ons nog met onze buren in Maaskantje gaan beraden op wie straks gaan we stemmen, weetjewel.)

 6. @Ralph,
  Je hebt gelijk.
  Maar ik bedoelde het in het algemeen tokkiebeeld
  Ze heeft op deze foto ook een balkje over de ogen dus is ze onherkenbaar,en gaat de tekst niet over haar misschien,maar wie de schoen past….

 7. In het algemeen ben ik niet gecharmeerd van burka dragende dames. Maar in het geval van dit meisje zou het een vooruitgang zijn.

Reacties zijn gesloten.