Wedje maken over Leers?

Hoelang gaat die lieve schat van een Gert Leers het nog volhouden? Door geldgebrek vanwege een mislukte huizendeal een kabinet ingedreven dat hij waarschijnlijk diep in zijn hart haat… vorige week al weggezet als leugenaar over de hoofden van Irakese asielzoekers. En nu dit weer.

Ik denk zelf dat-ie voor het Kerstreces weg is. Wie biedt? Ik wil best een exemplaar van Rob Hartmans’ Lang leve de linkse kerk aanbieden als prijs voor de winnaar.

9 gedachten over “Wedje maken over Leers?”

  1. Dat wordt dan zijn tweede volksadieu dit jaar, maar deze keer waarschijnlijk zonder Andre Rieu, want die zal wel volgeboekt zijn rond de Kerst.

  2. Dit is nu al het kabinet van de spoeddebatten. Ook een manier om die bende van zijn “werk” af te houden.
    😆

  3. Wilders weet altijd precies wie de zwakkelingen zijn, en die valt hij steevast aan. Met anderen mijdt hij het debat. Na ‘het gesprek’ met Leers weet hij precies wat hij aan die man heeft.

  4. Waarom wil Wilders een Status aparte voor die twee landen , en waarschijnlijk ook voor Macedonië en een eventueel onafhankelijk kovovo ?? Het Moslimgebied binnen de grensen van Europa!!!

  5. Wat betreft het wedje: ik denk zo rond carnaval. Kan het kabinet in polonaise de kamer uit. 😮

  6. Ik denk dat Leers samen met het kabinet zit tot na de provinciale staten verkiezingen .. word Geert dan erh groot laat hij het vallen om samen met de VVD “echt te gaan regeren “.. Tot die tijd lult ie Utlra rechts maar doet ie gewoon VVD

  7. Gert gaat niet weg, vind het veels te leuk om Geert op deze manier te pesten…het is een vermomde CDA dissident en volgens mij krijgt Geert het best benauwd…denk ook wel dat de komende verkiezingen bepalend zijn voor de reactie van Geert

Reacties zijn gesloten.