Wederom psychopaat Opstelten’s obsessie met de taser…

Kunt u het zich nog eh eh ehhhhhhhhhhhh eeeeeeeeeeeh herinneren? Ivo eh eh eeeeeeeeeeeehhhh Opstelten, de Minister die zo ongeveer de helft van alle tijd, middelen en skinheads inzet in de strijd tegen een plantje (de andere helft van die skinheads zit ondertussen de NSB-instincten onder het plebs aan te wakkeren middels twitter en Burgernet zodat ook vandaag weer ‘zo’n levensgevaarlijke illegaal in den boeien kon worden geslagen door den sterken arm’) wil met alle geweld dat zijn knokploegen de beschikking krijgen over de zogenaamde ’taser’.

In weerwil van wat vrijwel alle deskundigen zeggen, namelijk dat die wapens levensgevaarlijk zijn en tot vele onnodige slachtoffers zullen leiden.

Ook politievakbonden in Nederland hebben zo hun bedenkingen ten aanzien van dit nieuwste speeltje maar de minister, psychopaat van de ergste soort, zet door.

En dit is dan waar het toe leidt: een 23 jarige jongeman in Greater Manchester is omgekomen door het gebruik van zo’n ’taser’.

Stel je voor: 23 jaar, je hebt je hele leven nog voor je en een dolgedraaide agent maakt er met één druk op een knopje een eind aan alsof je een dolle hond bent.

Maar de geüniformeerde skinheads in dit land, die toch al steeds meer eruitzien als leden van de Waffen-SS van weleer,  moeten en zullen hem krijgen als het aan psychopaat Opstelten ligt.

Misschien omdat zes miljard Euro extra plukken van de bevolking wél een keer tot een uitbarsting gaat leiden wellicht?

Een goede overheid is op de toekomst voorbereid ofzo?

Afijn, dit is het schorem dat ooit zich liet betitelen ‘als je beste vriend’.

Straks met tasers uitgerust zodat mensen die hun hondje uitlaten niet meer met zeven kogels afgeknald hoeven te worden maar met een druk op een knop.

4 gedachten over “Wederom psychopaat Opstelten’s obsessie met de taser…”

  1. Het is zeker dat de ROVERHEID al bezig is om maatregelen te nemen indien er een volksopstand uitbarst .En niet alleen met de TASER ook het uitbesteden van veel controle aan bedrijven als G4S geeft aan dat zij al verder denken ,wat of er zou kunnen gebeuren .

  2. groenlinks zal alleen voor tasers zyn als in ze in olyf groen uitgevoerd worden.

    Alle BOAas hebben recht op minimaal 1 Taser.

  3. Krijgen ook schietgrage cowboys en angstbijters, pardon angstschieters en zij die bezopen mensen in elkaar trappen nu een taser?

  4. Vandaag in The Guardian weer het verhaal over een burger die tijdens de arrestatie weer door de politie met een Taser geliquideerd is.

Reacties zijn gesloten.