Wauwelen over ‘Endlösung’ en anderen de mond willen snoeren…

Kijk even naar dit filmpje:

Afgezien van het gebrek aan manieren (doorkakelen en niet luisteren als iemand een vraag stelt, het antwoord op de vraag ontwijken, liegen, kortom: ongemanierdheid zoals je dat wel vaker ziet bij vingerlikkend rechts) van deze reïncarnatie van Hitler met zijn gezwatel, is de boodschap duidelijk.

Deze gek heeft het over ’the only solution’: namelijk deportatie. ‘The only solution’ , dat klinkt mij als het over mensen gaat teveel naar ‘Endlösung’ en ik ben vast niet de enige die daar zo over denkt. Het inherent uiterst gewelddadige proces van deportatie van miljoenen en miljoenen mensen die part noch deel hebben aan de hersenspinsels van die megalomane teringlijer als ’the only solution’.  Als ‘Endlösung’ voor de spoken die die Hitler-smurf in zijn waanvoorstellingen ziet.

Deze reïncarnatie van Hitler die miljoenen wil deporteren wil mij en ik weet niet hoeveel anderen de mond snoeren?

En dan? Als tallozen de mond gesnoerd is? Wat komt daarna? Worden wij dan ook gedeporteerd? Worden wij dan ook gedeporteerd omdat we de aan grootheidswaanzin lijdende smurfen-Führer op de lange teentjes getrapt hebben?

Ik zou wel eens willen weten wat de miljoenen geadresseerden in dat filmpje van hierboven daarvan vinden.

2014-03-18 Hitler en Nijntje(PVV-griezel Beertema in overleg met zijn Führer over ‘de persoonlijke hartekreet’)

Maar ik vind dit:

Hitler mag miljoenen mensen als ‘een probleem’ hebben gezien.

Het Nederlandse parlement mag mensen als ‘een probleem’ zien.

Schreibtischmörder Teeven mag mensen als ‘een probleem’ zien.

Schedelmeter Asscher mag mensen als ‘een probleem’ zien.

De reïncarnatie van Hinterlandschwein Hitler en zijn hersenloze horigen mogen mensen als ‘een probleem’ zien.

Ik zie mensen echter als mensen, en mensen die van elders komen om hier een bestaan op te bouwen als een hele waardevolle en welkome aanwinst voor ons mooie multiculturele land en … als wellicht de laatste mogelijkheid om te voorkomen dat dit mooie multiculturele land helemaal in een lange,  inktzwarte nacht gedonderd wordt door het grauw en hun anuslikkers dat spreekt over deporteren, tsunami’s en dijkdoorbraken.

And now…sue me gore nazi!

10 gedachten over “Wauwelen over ‘Endlösung’ en anderen de mond willen snoeren…”

 1. Wilders en aanhang zijn ‘ook’ een probleem natuurlijk. Verhelderend filmpje trouwens. Op de buitenlandse teevee zich wel laten uitnodigen. Zou hij ‘groot denken’?

 2. Die puberale gekrenktheid, alleen maar beledigingen uitdelen en niet kunnen incasseren, is standaard voor populisten. Fortuyn noemde Els Borst ‘erger dan Osama Bin Laden’, Ad Melkert was Machiavelli enzovoort maar meneer werd gedemoniseerd, boehoe.

 3. “Dit land kent accijnzen op benzine en diesel, parkeervergunningen en een hondenbelasting, had een vliegtax en heeft een verpakkingstax, waarom dan niet een hoofddoekjesbelasting? Een kopvodden-tax. Zo gaan we eindelijk eens iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost. Ik zou zeggen: de vervuiler betaalt.”
  Bijdrage Wilders aan het Prinsjesdagdebat op de PVV-website, 16 september 2009

  “Daarom: tijd voor de grote schoonmaak van onze straten. Als onze nieuwe Nederlanders zo graag hun liefde voor die zevende-eeuwse woestijnideologie willen tonen, doe het maar lekker in een islamitische land, maar niet hier, niet in ons land.”
  Bijdrage Wilders aan het Prinsjesdagdebat op de PVV-website,16 september 2009

  “De kern van het probleem is de fascistische islam, de zieke ideologie van Allah en Mohammed zoals neergelegd in de islamitische Mein Kampf: de Koran.”
  Geert Wilders, Volkskrant, 8 augustus 2007

  “Als moslims hier willen blijven, moeten ze de helft uit de Koran scheuren en weggooien.”
  Geert Wilders, interview in De Pers, 13 februari 2007

  “Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek.”
  Geert Wilders, Volkskrant 8 augustus 2007

  “En de Koran is het Mein Kampf van een religie die beoogt anderen te elimineren…”
  Geert Wilders, Volkskrant 8 augustus 2007

  “Ik zaai geen haat, dat doet de Koran. Het is een fascistisch boek. Dit is geen boek dat we hier moeten hebben.”
  Geert Wilders AD, zaterdag 17 augustus 2007

  “Deelt u de mening dat deze inwoners gelijk hebben, gezien de problemen als overlast en criminaliteit die een asielzoekers-centrum met zich meebrengt?”
  Kamervragen van PVV-ers Fritsma en Wilders op de PVV-website,14 mei 2009

  “Nog een fout en dan zetten we al die eilanden wat mij betreft op Marktplaats.nl. De hoogste bieder mag ze dan hebben.”
  Geert Wilders over de Nederlandse Antillen, AD 22 oktober 2007

  “I will tear down Islamic schools, because I believe they are dangerous, fascist institutions where young children are being grown up in an ideology of hate, intolerance and violence.”
  Interview met Geert Wilders op Zweedse zender, 13 juli 2009

  “Laten we dat corrupte boevennest [de Antillen] zo snel mogelijk in de verkoop doen. De hoogste bieder mag het wat mij betreft hebben.”
  Geert Wilders, Algemeen Dagblad, 9 januari 2008

  “Veel fundamentele problemen in Nederland, zoals infrastructuur, files, huisvestingsproblemen en de verzorgingsstaat, zijn uiteindelijk direct gerelateerd aan migranten.”
  Geert Wilders in interview met DPA, 3 januari 2008

  “Mensen hebben genoeg van de criminaliteit en de belastingen die ze moeten betalen, die gepaard gaan met de islamisering van Nederland.”
  Geert Wilders, Fox News channel, 25 januari 2008

  Dat Wilders gewoon een Hitler kloon is moge duidelijk zijn!

 4. Is het iemand al opgevallen dat Wilders nog steeds geen aangifte heeft gedaan? (op die idioot die met pistooltjes zwaait na dan)

  Hij is bang dattie het verliest.

 5. BREKEND! BREKEND! Nederlandse politici uit Den Haag hebben ontdekt dat ze voortaan voor hetzelfde geld G. Wilders door Breivik in de televisie debatten kunnen doen vervangen. Kost minder geld en veel minder bleekmiddel. En ook netjes, weetjewel.

  Volgende LIVE TV – debat: Alle lijstrekkers inclusief Breivik, plaatsvervanger voor Wilders op Nationale Televisie.

  Kijk iedereen!

 6. @Louis France, het is mij ook opgevallen dat niemand die gore nazi serieus neemt…en dat is winst.

 7. @Louis France, dat over die aangifte dan hè. Dat neemt geen hond serieus. Het gewauwel van Hitler-kloon Wilders over deporteren, minder van die of die etc. neem ik bloedserieus….
  Evenals het feit dat alle politici gisteren weer eens hebben laten zien dat die fascist ‘één van hen’ is, ‘er bijhoort’…
  Ofwel, het enige wat ik krijg – en daarvoor hoefde ik niet eens te kijken – is dat al de anderen net zomin deugen…

 8. Wilders is een tokkie magneet. Slim bedacht… wellicht zit Wiegel hierachter. Geert als jij nu de VVD verlaat en het amoebe volk aan je weet te binden dan stoppen wij die graaiers in onze zak en zit dit land gevangen tussen onze beide kampen.

  Dit is niet eens een complottheorie dit is wat zich namelijk aan het manifesteren is. We krijgen een PVV, VVD, gristen griezel kabinet. Have Fun!

 9. Het riedeltje begon weer. Ik heb niks tegen moslims, maar alles tegen de islam.Dit is lulkoek.Een religie en zijn aanhangers kun je niet scheiden. Ooit een islamvrije moslim gezien? Ooit een bijbelvrije christen gezien? Ooit een Feyenoord hooligan gehoord dat ie de club Ajax haat, maar niet zijn spelers? In dit interview blijkt weer eens dat Wilders er dictatoriale- en geen democratische gedachten op nahoudt? Hij zegt letterlijk dat de 70% van de moslims die hier de sharia willen invoeren, teruggestuurd moeten worden.Buiten dit walgelijke idee, is het nog steeds zo in Nederland dat alleen de Tweede Kamer beslist of er een parallel rechtssysteem komt en niet Geert Wilders.En niemand in de Tweede Kamer is voor invoering van de sharia.
  Over dictatoriaal gesproken. Gisteren las ik een comment op De Dagelijkse Standaard. Hij of zij stelde zonder gene dat de enige oplossing voor Nederland een 50+1 meerderheid voor de PVV was met Wilders als MP.Nou hebben Thorbecke en de zijnen gelukkig een kiesstelsel ingevoerd waarin het onmogelijk is voor een partij om de absolute meerderheid te krijgen.Ons meerpartijenstelsel sluit uit dat een dictator aan de macht komt.Gelukkig, want stel je een geverfde paljas als Wilders voor die ons land moet vertegenwoordigen aan het internationale front.
  Het dictatoriale zit dus niet alleen in Wilders, maar ook in zijn aanhang.Een verrassing? Dacht het niet! Want het zijn altijd de dommen die naar een sterke man verlangen.

Reacties zijn gesloten.