Wat kost dat nou, zo’n PVV’er?

Naar aanleiding van een EO televisieprogramma waarbij presentator Dennis van der Geest PVV-aanhangers wil meenemen naar vluchtelingenkampen (geweldig idee, gezien het feit dat de gemiddelde PVV-aanhanger niet gehinderd wordt door enige kennis van zaken), was PVV Tweede Kamerlid Martin Bosma kennelijk nogal op zijn pik getrapt.
Volgens eigen zeggen bezorgd om ‘het evenwichtige, hoog-kwalitatieve en voor iedereen toegankelijke’ karakter van de publieke media (kan iemand mij eens een keer uitleggen wat het verschil is tussen een politicus en een derderangs stand-up comedian?), diende hij vandaag een zestal Kamervragen in.
Met dank aan Krapuul.nl: bij deze de vragen:

*zucht* Zelfs mijn kleinzoon van drie kan intelligentere vragen formuleren. En doet dat ook regelmatig.
Maar goed, Kamervragen, zes stuks.
Dat kost nogal wat, Kamervragen. In een uitzending van Een Vandaag in 2013 bleek dat de gemiddelde Kamervraag zo’n slordige €3.750,00 kost. Bosma stelde er zes, het kostenplaatje van dit bordje kots komt dus neer op €22.500. Nutteloos gespendeerde euro’s, want de Minister van OCW gaat niet over de inhoud van de televisieprogramma’s en aan de aard van de vragen kan je zelf ook wel zien dat er niet eens een zinnig antwoord mogelijk is. Had dat geld dan niet aan iets beters besteed kunnen worden?

Vast wel. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Dhjana

1 gedachte over “Wat kost dat nou, zo’n PVV’er?”

  1. Pingback: Wat kost dat nou, zo’n PVV’er? Altijd te Veel!! | detegenpartij00 Home. Klik op de Afb/Berichten om de pagina te openen.

Reacties zijn gesloten.