Wat kabinet Rutte met illegalen wil doen is illegaal

Illegalen strafbaar stellen zoals Rutte wil doen is tegen de regels. Zo oordeelde de Europese Commissie woensdag. Het voorstel van het kabinet is in strijd met de terugkeerregeling van de EU. Illegalen mogen alleen op de grond van individuele criteria worden opgesloten stellen de EU-regels.

Europarlementariërs van SP, PvdA, GroenLinks, D66 en ChristenUnie hadden de Europese Commissie om een antwoord gevraagd op het voorstel van kabinet Rutte om illegaliteit strafbaar te maken. Initiatiefnemer Dennis de Jong van de SP is blij met de antwoorden. “Het zal voor de regering heel lastig worden om een wetsvoorstel te maken dat door Brussel wordt toegestaan”, zegt hij tegen De Pers.

Dus eh, weer alleen maar een grote bek en mensen de stuipen op het lijf jagen. Maar weer tegen de regels. Ga je schamen kabinet Rutte!

14 gedachten over “Wat kabinet Rutte met illegalen wil doen is illegaal”

 1. Ik meen mij te herinneren dat er andere Europese landen zijn of zijn geweest waar illegaal verblijf strafbaar was. Zo is Rutte waarschijnlijk op het idee gekomen.

  Blijkbaar zijn die landen al terug gefloten.

 2. Gelukkig bestaat er zoiets als de E.U. die fungeert als een tegenwicht voor stompzinnige nationalistische tendensen die kunnen leiden tot mensenrechtenschendingen.

 3. Wij moetenm zo snel mogelijk van die KUT-E.U. af zien te komen. Die hele E.U. is bezig steeds meer macht naar zich toe te trekken, ten koste van onze staat en de andere Europese staten. Drees waarschuwde er in de jaren 50 al voor. De E.U. is langzaam bezig ons land steeds verder uit te kleden en de bevoegdheden van onze regering uit te hollen, doordat de E.U. te veel macht naar zich toetrekt. Als we hier nog een beetje verstand hebben dan gaan we onder die E.U. uit. In de toekomst dreigt dat trouwens een totalitaire superstaat te worden, en dictatoriaal ook nog. Dit alles ten voordele van de multinationals natuurlijk en ten koste van de gewone burger en arbeider. Die ziet zijn rechten (waar de vakbonden zich in het verleden voor kapot geknokt hebben) stukje bij beetje afbrokkelen,door toedoen van diezelfde E.U. Lees verder der boeken van Marcel Messing (Getiteld Worden Wij Wakker) en van Robin de Ruiter (bekijk intervieuw op You Tube) waarin ook een hoofdstuk van de E.U. is opgenomen en wordt onderhand wakker!! Alhoewel dat voor velen niet zal meevallen!!

 4. @ billy
  Alleen domme en paranoide tokkies geloven dat de E.U. zich zal ontwikkelen naar een ’totalitaire, dictatoriale superstaat’. Alle mensenrechtenverdragen die binnen de E.U. gelden voorkomen zoiets maar daarin geloven paranoide tokkies zoals jij toch niet in.

 5. Ach onze billy met zijn CAPS-LOCK-toets. Alshet aan hem lag kwam er een een extra grote CAPS-LOCK-toets op computertoetsenbord. Als je hem een paar vragen stelt over die complottheorieen van hem geeft hij niet thuis en is een paar weken spoorloos of denkt zijn theorietjes kracht bij te zetten door op drie a vier verschillende nicknamen te reageren. Er is gewoon een wildgroei aan complotten.Extreem-rechts heeft altijd een zwak voor complottheorieen. Gelovers van denkbeelden die gebaseerd zijn op mythen hebben een hekel aan wetenschappelijke feiten. Bepaalde ontwikkelingen zijn gewoon niet te accepteren in bepaalde kringen en daarom wordt maar aangenomen dat “iets veel groters en meer achter zit” is Het ene complot is hilarischer dan de ander.
  – Het complot van de Frankfurtschulejoden die proberen het Arische ras te vernietigen.
  – Het complot van een buitenaards reptielenras dat zich gekruisd heeft met een bepaalde elite.
  – Het complot van de Amerikaanse regering die met Ufo’s samenwerkt.
  – Het complot dat Lady Di niet door een verkeersongeluk is overleden, maar is vermoord.
  – Het complot dat Fortuyn niet door een enkeling is vermoord, maar dat daar meer achter zat.
  – Het complot dat de kantinejuffrouw een verhouding heeft met de directie, waardoor je uit moet kijken wat je zegt en doet in haar bijzijn.
  – Het complot van je buren die tegen je spannen.
  -Het complot van de piloot en de vliegtuigbemanning die in feite samen hebben afgesproken om gezamenlijk zelfmoord te plegen en jij zit toevallig in dat vliegtuig.
  – Vul zelf maar aan.

  Zie je, wat je niet kan begrijpen, een bepaalde overdreven angst voor hebt kan zich in een absurde voorstelling ontwikkelen en uiteindelijk zelfs in een complottheorie, omdat je verstand met je op de loop gaat.
  Over complottheorieen over UfO,s kan men nog lachen, maar er zijn complottheorieen over bevolkingsgroepen die “samenspannen”, die “snode verborgen plannen” hebben die niet zo onschuldig zijn.
  Complottheorieen kunnen dus levensgevaarlijk zijn en vaak de trigger voor menig onrecht tegen medemensen. Complottheorieen hebben er toe geleid dat bevolkingsgroepen in de Balkan en Libanon elkaar hebben afgeslaagd.

 6. billy schreef:
  “bla bla bla bulshit dit bulshit dat ..en wordt onderhand wakker!! Alhoewel dat voor velen niet zal meevallen!!”

  Wij zijn dan hier ook niet op de website van de krant van wakker Nederland.

 7. #6 en #7 Ram en Gozer jullie zijn en blijven twee superstomme idiote achterlijke linkse rot-lullen. Jullie durven de door mij genoemde boeken niet eens te lezen, en bent zelf volkomen paranoide. Je bent allebei gewoon idioot achterlijk en bang om de feiten te lezen. Wat nou bewijzen?? De door mij genoemde boeken en sites staan er vol mee!! Ik moet alleen maar lachen om de onnozelheid van jullie beiden (en hoe dat jullie in de val van de EU trappen, die door de Illuminatie is opgericht) Blijf maar lekker dom. Ik heb al voldoende bewijs aangereikt. Luister idioten: Het zijn GEEN COMPLOTTHEORIES stomkoppen! Dus volgens jullie was 9.11.2001 OOK geen inside job? Niet zo mooi van jullie om dat te denken,dat de moslims hier achter zaten, achter 9.11!! in plaats van Bush die overigens een loopjongen is van de Illuminatie evenals de zwarte duivel Obama jullie zijn zeker ingehuurd door de Illuminatie,om hun daden te ontkennen? GOOGLE EENS OP DAVID ROCKEFELLER, Henry Kissinger, Rothschild en bedenk dat deze schoften NIET in termen van LINKS of RECHTS denken,maar alleen in termen van macht en geld en de totale onderwerping van landen, om daar de olie te stelen,bijvoorbeeld Irak, Afghanistan (en nu Libie)

 8. Verder eens kijken op http://www.anarchiel.com, onder DOSSIERS en daarna (iets verder naar beneden,op NWO, de Nieuwe Wereld Orde, oa.artikelen over Het Europese Council of Foreign Relations en twee illustere oprichters) Verder alle overige artikelen van dit dossier! Nog meer bewijzen? Niet te vergeten het artikel in genoemd dossier genaamd De Wereld in Gijzeling(onder andere deel V)genaamd; Wellinks Wereldbank geruisloze motor ACHTER OPKOMEND WERELDFASCISME) Wellink is een der machtigste bankpresidenten ter wereld, en 100 procent dus NIET te vertrouwen. Zit natuurlijk bij de Machtselite en BILDERBERG. Lees maar eens hoe die de wereld op een vakkundige wijze aan het besodemieteren zijn. Jullie denkwereld is TE GERING om het grote WERELD-SCHAAKSPEL der Illuminatie te begrijpen. Nogmaals :9.11.2001 WAS EEN INSIDE-JOB, de Illuminatie offerden toen meer dan 3000 onschuldige mensenlevens om hun doelen te verwezenlijken. (nl. afbraak van al onze privaatrechtelijke rechten, die we telkens meer moeten opgeven onder het mom van de zogenaamde terroristenbestrijding en een excuus om o.a.Irak binnen te vallen om daar de olie te stelen,ten koste van de bevolking aldaar). De Maffia is een meelijwekkende kleuterklas, als je het vergelijkt met de daden van de Illuminatie. Maar ja, ik vrees dat je (jullie) te stom zijn,om het te begrijpen.

 9. @ bliiy
  Blijf maar doorleuteren debiel. Dat achterlijke gezeik van je bewijst dat je een stomme paranoide tokkie bent met het IQ van een poepvlieg. Door Obama een “zwarte duivel” te noemen bewijs je ook nog eens een ordinaire racist te zijn.
  Weet je wat achterlijke types zoals jij zouden moeten doen?? Van een hoge toren springen, dan heb je niet alleen ook geen last meer v.d. ‘illuminatie en de bilderbergers’ maar wordt de wereld gelijk een veel betere plaats 😀

 10. billy wat je hebt bewezen is dat je nergens verstand van hebt. Alsof de complottheorici behoefte hebben aan zo’n randdebiel als hun vertegenwoordiger. Ze zitten al in een heel lastige situatie dat men hun inbreng met een baal zout inneemt en dan worden ze ook nog ongevraagd vertegenwoordigd door iemand die de verstandelijke vermogens heeft van een primaat. Je hebt een idioot die met een scheepstoeter loopt te roeptoeteren door Leeuwarden.
  Ik geloof dat hij Micha Kat heet. Wellicht een idee om samen met de man ook te gaan roeptoeteren?

 11. Wat een geschreeuw.

  #5 De EU bestond in de jaren ’50 nog niet

  Wat mij betreft mag Nederland samen met alle andere nationale staten meteen opgedoekt worden.

  Het nationalisme heeft de afgelopen eeuwen alleen maar ellende en honderden miljoen slachtoffers gemaakt, met als absoluut hoogtepunt de tweede wereldoorlog. Weg ermee.

 12. Ram en Gozer jullie hebben bewezen nergens geen verstnad van te hebben, stelletje Mongolen!@ Ga eerst uje BLO opleiding afmaken (met bijles) vervloekte krankzinnigen!! En kom dan terug of Fuck The Devil!!!!

Reacties zijn gesloten.