Wat gaat Maxime Verhagen’s kerngeilheid ons kosten?

Dit kabinet en dan met name Maxime Verhagen heeft haast met een tweede kerncentrale in Borssele. Niet omdat Nederland energie tekort komt, nee want alles is productie voor export. Wij worden in Nederland dus opgezadeld met een vies ding omdat er geld verdiend moet worden.

PVV is nogal voor een referendum voor alles en nog wat, maar niet hierbij. PVV en VVD vinden het helemaal geen probleem dat het geproduceerde kernafval nog veel generaties voor vervuiling zorgt. Het CDA heeft het er een beetje moeilijk mee. Net als met alles, het CDA heeft het altijd wel een beetje moeilijk, maar gaat uiteindelijk toch gewoon overstag vanwege de machtsgeilheid die deze partij kenmerkt. Handenwrijvend helpen ze Nederland en de rest van de aardbol naar de kloten.

De haast die Verhagen heeft kon wel eens helemaal verkeerd uitpakken, lees hier hoe deskundig alles gaat.

1 gedachte over “Wat gaat Maxime Verhagen’s kerngeilheid ons kosten?”

  1. Ik vind ’t geproduceerde kernafval eigenlijk helemaal niet zo’n probleem. Daar is ondertussen zo veel van, dat we daar in deze eeuw een goede oplossing voor moeten vinden.

    Wat ik een veel groter probleem vind, is het risico op een ‘fukushima aan de noordzee’. Naast dat je sowieso een zone van 50 kilometer om borssele kunt afschrijven: als de wind een keertje verkeerd staat dan ligt de halve randstad bezaaid met fallout. Probeer dan nog maar eens ‘nederland distributieland’ te zijn.

Reacties zijn gesloten.