Wat de msm nooit schrijven

Nee, voorlopig zullen de msm nooit over het volgende schrijven. Grenzen dicht en opvang eigen regio, daar willen de persen wel voor rollen.

Het onderzoek toont tot dusver aan dat immigratie een positief effect heeft gehad op de economische groei in Europa. Dit wordt weerspiegeld in de meest geavanceerde economische voorspellingen. Ik durf te zeggen dat dit de consensus is onder economen. Dat zegt veel, aangezien economen berucht zijn om hun neiging om overal de keerzijde van in te zien. Maar al het serieuze bewijs dat we hebben wijst op groei. Zo’n 96% van de Amerikaanse arbeidseconomen zijn het erover eens dat de economische voordelen veel groter zijn dan de nadelen van immigratie. Hoewel een aantal economen wel beweert dat immigratie de economie schaadt, is dit doorgaans niet gebaseerd op peer-reviewed economisch onderzoek, waardoor dit meer als een politieke mening dan als economische expertise moet worden gezien.

….

Een goede discussie hierover begint bij de feiten. Momenteel berust het sociale vangnet van Europa namelijk op immigranten, en niet andersom. Een uitgebreid onderzoek van het onafhankelijke OECD in 2013 ontdekte dat het gemiddelde immigrantenhuishouden in Europa drieduizend euro meer belasting betaalde dan het in ontvangst nam in de vorm van uitkeringen. De vraag is dus of het vangnet niet zou instorten zonderimmigranten. Dat is momenteel de realiteit. Immigranten subsidiëren de lokale bevolking! Het is onwaarschijnlijk dat dit verandert door een nieuwe instroom. Nieuwe migranten zijn volgens het OECD jong en gezond – dit zijn de mensen die de koffers van de overheid vullen. Dat patroon hoeft niet te veranderen door het aantal.

(Lees hier verder. Embedded ’n video over migrantengevangenissen in Libië.)

Oorspronkelijk artikel in het Duits.

1 gedachte over “Wat de msm nooit schrijven”

  1. Pingback: Duitslands welgenegen onthaal van immigranten nabij? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.