Wat al werd vermoed, Wilders bepaalde wie er in het kabinet plaats mocht nemen.

Hoezo het is kabinet Rutte-Verhagen? Geert Wilders bepaalt wie er wel en niet in het kabinet komen. Voor mij is het dan gewoon kabinet Wilders. Geert zegt spring, en Mark en Maxime vragen gretig om het hardst ‘hoe hoog?’ om daarna giechelend te gaan staan springen.

Hallloooooooooooo Nederland!!!!!!!!! Ingedutte samenleving, wakker worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaan we in dit land verder met zo te leven of gaan we er eens iets aan doen en laten we ons horen dat we dit niet accepteren? Mag Geert als minderheid ons aller handelen gaan bepalen, of gaan we ons als meerderheid nu eens laten horen? In maart 2011 is het weer onze kans, pak die en doe er iets aan!

3 gedachten over “Wat al werd vermoed, Wilders bepaalde wie er in het kabinet plaats mocht nemen.”

  1. Joey had z’n knuppeltje wel meegenomen…

    Plaatsvervangende schaamte om de lucht te moeten gaan klaren bij die geblondeerde drol. En moest Leers beloven dat hij zulke stoute dingen nooit meer zou zeggen…? Met blozende wangen een handdruk geven alvorens de kamer te verlaten. Om je dood te schamen dat een (vrij) integer mens als Leers aan zulke praktijken wordt blootgesteld. Terugpakken, zou ik zeggen, keihard.

  2. @1 Nou, Leers had natuurlijk ook gewoon de eer aan zichzelf kunnen houden en de kunnen weigeren. Maar ja als iemand eenmaal de macht ruikt, hoe bruin de lucht ook is, zal hij voor die macht kiezen he.

Reacties zijn gesloten.