Waarom was Marianne Thieme (PvdD) de enige die zich zorgen maakte?

Afgelopen week was het debat over het regerings- en gedoogakkoord. Zelf vond ik het verademing om geen broddelende Balkenende meer te moeten aanhoren. Maar ik ben nog steeds niet blij met de constructie VVD-CDA+PVV. Waarbij de VVD en het CDA steeds meer opschuiven naar de vocubalaire, retoriek en daden van de PVV.

Maar van al de partijen die aanwezig waren, hoe kwam het dat er niets is gevraagd over de informatieronde. Niets is gevraagd over hoe dit nu allemaal heeft kunnen gebeuren? Waarom was Marianne Thieme ook de enige die zich zorgen maakte over de rechtstaat en de instituties. Zij had daar een heel goed punt dat door het gekrakeel en gebekvecht over en met Wilders totaal voorbij gegaan is. Misschien is dat Geert zijn geheime agenda, zoveel mist optrekken dat mensen met iets heel anders bezig zijn en dan niet zien wat er echt gebeurt. Zoiets als bij goochelaars. Dus mensen in Den Haag, voortaan even opletten en bij de les blijven, laat u niet verwarren.

3 gedachten over “Waarom was Marianne Thieme (PvdD) de enige die zich zorgen maakte?”

  1. Uitstekende constatering. Behalve Marianne Thieme was iedereen allang weer bezig met de orde van de dag.

  2. Je hebt denk ik helaas gelijk over Wilders, bekende taktiek overigens, zal geen namen noemen. Marianne Thieme is een van de weinigen die een totaaloverzicht heeft van de problemen in de wereld, ook op het gebied van het klimaatprobleem, het dierenwelzijnsprobleem, de honger in de wereld etc. Dit huidige kabinet denkt alleen aan korte termijnbelangen en het vervreemden van andere landen en culturen.

Reacties zijn gesloten.