Waarom nog de VVD tolereren?

We begonnen de dag met de lofzang van de macht in Amsterdam op het legtimmeren van huizen terwille van speculatieve leegstand.
We sluiten ongeveer af met het nieuws van een dubbele kraak in de Pijp.

VVD-raadslid Daniel van der Ree twittert naar aanleiding van de nieuwe kraak: ‘De VVD tolereert krakers maar op twee plekken in de stad: Huis van Bewaring Havenstraat en Penitentiaire Inrichting Overamstel.’

Altijd goed te bedenken dat zo iemand deel uitmaakt van een coalitie met GroenLinks en de PvdA.
Hier is de geciteerde aan het woord over de noodzaak van tweede huizen in Amsterdam.

2 gedachten over “Waarom nog de VVD tolereren?”

 1. Clown van de VVD mag nog een keer op de TV laten zien hoe vrolijkmakend hij is.

  ‘Miljarden ontwikkelingshulp naar automobilist’
  DEN HAAG – De miljarden die Nederland bespaart met het bezuinigen op ontwikkelingshulp, kunnen het beste gebruikt worden ten gunste van de automobilist. Dat zegt VVD-kamerlid Charlie Aptroot. Het geld is volgens hem voldoende om “de automobilist meer dan tevreden mee te stellen.”

  “Hard vooruit met de VVD”
  Aptroot doet zijn uitspraak in het tv-programma Brandpunt. De aflevering wordt zondagavond uitgezonden. De keuze voor de automobilist is volgens het Kamerlid een eenvoudige. “Kan je nog meer wegen aanleggen, geen extra lasten, dat is toch geweldig. Moet je kijken wat een mogelijkheden dat biedt als mensen op de VVD stemmen”, zegt Aptroot. Op de vraag of je met de VVD niet alle kanten op kunt zegt hij; ,,We gaan maar een kant op, vooruit, het liefst een beetje hard met 130.”

  En zo een malloot word burgemeester. Heb medelijden met Zoetermeer

 2. VVD overhead is funest voor bedrijven. Omhoog gevallen alpha opgeleide onkundige zonnebankgebruinde maatpakken. Wat ze wel goed kunnen is brallen en spindoctoren. De spindoctor is net als een minister van propaganda een rechtse vinding. Lekker onderbuiken, factfree en liegend door het leven. Naarboven likken en naar beneden trappen.

  Net weer 12% loonstijgingen voor topbankiers op Nujij.nl. Graaien nu het nog kan jongens! Want die bankiers weten ook wel dat er nu een frisse linkse wind door Europa gaat waaien en dat is broodnodig ook!

  Rechtsdenkenden denken ook dat ze geen onderdeel van het millieu zijn dat we geen raddartje zijn in een groter geheel. Dus als er ergens in Afrika / Zuid Amerika iets omvalt door bijvoorbeeld een SHELL dat dan niet op een dag terugkomt op het bordje van de Nederlanders zelf. Grappig hoe men tekeer gaat tegen Somalische piraten die uit pure wanhoop doen wat ze doen. Niet goed maar begrijpelijk. Nee neem dan SHELL een keurig bedrijf gerund door witte meneren en lokale zetbazen. Geen ene cent zit de plaatselijke bevolking er iets van terug en maar raar vinden dat er dan mensen piraat worden.

  Overal waar ellende is heeft een rechtsdenkende een hele dikke vinger in de pap. Ik kan er werkerlijk niet met de pet bij dat je als Asso door het leven wil. Dat je alleen wil sterven omdat je kleinkinderen en kinderen niet naar je toe komen omdat Opa altijd zo op de centen was en macht belangrijker vond dan houden van….

  Op geenstijl rollen de racisten weer over elkaar heen en spreken over apenlanden en luie negers.

  Rechts = naast dom = zeer kortzichtig = korte termijn “denken” en dan wel denken tussen hele grote “..”.

Reacties zijn gesloten.