Waarom eist justitie geen 120 uur werkstraf tegen PVV’er Bosma?

3668149e-121b-4521-8792-04f2989b2006_butthead

PVV’er Wilders moet altijd worden vergezeld door lijfwachten aangezien hij zo vreselijk wordt bedreigd. Dit kan zo niet langer doorgaan dus besloot justitie zaken op te sparen om deze tegelijk te berechten om zodoende “een signaal te geven“. Een van deze zaken betrof een bedreiging van Wilders; een rapper die droomde dat hij Wilders’ kop had afgehakt. Het OM eist 120 uur werkstraf, Wilders trad op als getuige.

De grote vraag is nu: waarom eist justitie geen 120 uur werkstraf tegen PVV’er Bosma? Hij heeft exact hetzelfde gedaan als het rappertje dat nu in de beklaagdenbank staat. Wilders was er getuige van. Een hele zaal vol mensen ook. Ik ook. En u ook, als u dit video’tje bekijkt.

3 gedachten over “Waarom eist justitie geen 120 uur werkstraf tegen PVV’er Bosma?”

 1. ik wist niet dat wilders van rap hield, eerst salah edin en nu mo$heb. hij moet zich bezighouden met de politiek en niet muziek..

  Als je onzin uitkraamt, kun je onzin terug verwachten!! Klootzak!

  en wie moeten ze de mond snoeren?
  1 persoon die 1000 mensen niet kan uitstaan of,
  1000 mensen die er 1 niet kan uitstaan?????

 2. Wilders bedreigd iedere dag mensen! Dus wat een flauwekul!
  Weten we wel wat de beveiliging van deze malloot de Nederlandse belastingbetaler elke dag kost?
  Wilders banger dan bang. Zich verschuilen achter beveiligers en dan hard roepen. Goedkope politiek. Als je iets te zeggen hebt moet je ook de gevolgen van je uitspraken dragen. Dus weg met die geld verspillende beveiliging. Wie denkt Wilders wel dat hij is.

Reacties zijn gesloten.