Waarom Ahmed Marcouch (PvdA) een huichelaar is

Dit weekend: in Gouda worden mensen die vinden dat het wel welletjes is met de zwartepietenvertoning door de staat behandeld alsof het IS-terroristen zijn.
Ahmed Marcouch er al over gehoord? Nee?

Quinsy Gario wordt op de meest verschrikkelijke manier bedreigd door de tokkie-brigades van dit land op internet, daarbij opgejut door nazi-krant de Telegraaf (die ooit schreef over ‘het joodsche vraagstuk’) en nazi-omroep POWNed.
Ahmed Marcouch er al over gehoord? Nee?

Zangeres Anouk die de wereld laat weten in blijde verwachting te zijn, wordt door Jan Bennink van die eerder genoemde nazi-omroep – waar PvdA’ers zo dik mee zijn – en het overige nazi-tuig van dit land voor van alles en nog wat uitgemaakt.
Ahmed Marcouch er al over gehoord? Nee?

Ik hoef maar even twee seconden op het internet te kijken en ik zie direct al pleidooien voor het oprichten van Einsatzgruppen voor het afschieten van mensen:
2014-11-16 Pleidooi voor Einsatzgruppen...

en deze:

2014-11-14 Evert Struik

Ahmed Marcouch er al over gehoord? Nee?

Ik ook niet. Terwijl dat toch niet zo moeilijk zou moeten zijn want meestal als de heer Marcouch iets niet bevalt staat ie direct met zijn grote bek vooraan te joelen dat iets of iemand ‘keihard moet worden aangepakt.‘.
Wellicht is in bovenstaande en bij talloze andere voorvallen iedere keer sprake van gevalletje ‘wie zwijgt stemt toe.’

Hoe dan ook: ‘Oranje’ plaatst een selfie, de vrienden van de minister voor etnische registratie en van Dominique Weesie laten de onderbuik zoals te verwachten viel leeglopen en….Ahmed Marcouch is er als de kippen bij om te joelen over ‘vervolgen’ en ‘keihard aanpakken’!
Waarom? Omdat voor de excuus-Marokkaan van die Partei van etnisch monopolisten en etnische registratie het ene racisme het andere racisme niet is I guess. Net als dat voor EO-griezel Andries Knevel het ene kind het andere niet is.
Maar gelooft u deze gruwelijke opportunist niet: hij is niet te vertrouwen en als ie ademt, liegt ie.
Waarom? Hierom:

2010-06-13 Ahmed de PVV'er

Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed
Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed

Alweer een PvdA’er die ik zo mogelijk nóg enger vind dan de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar himself en zijn hulpje in de rol van de reïncarnatie van Alfred Rosenberg.

2 gedachten over “Waarom Ahmed Marcouch (PvdA) een huichelaar is”

  1. Pingback: Frans Timmermans (PvdA), fuck you huichelaar (en niet alleen vanwege een trouwring)! | Krapuul

  2. Pingback: De Nederlandsche Franzen von Papen anno 2014 | Krapuul

Reacties zijn gesloten.