Waar haalt Geert Wilders het allemaal vandaan?

Nou, hier. Heetgebakerde VS-burgers zijn de leerschool, leermeesters en vermoedelijk ook de mede geldschieters van onze Grote Blonde Treiterleider. Kortom Grote Horror Show Geert Wilders wordt mogelijk mede mogelijk gemaakt door grootbekken uit de VS, soort horrorfilm uit Amerika.

Hij heeft zijn mond vol van dat Nederland weer Nederland moet worden, maar mensen we worden wel bespeeld door iemand die zijn ‘opleiding’ hiervoor in het buitenland heeft genoten. Israël en de VS zijn de landen waar Geert zijn ideeën op heeft gedaan en nog steeds uit put. Hoezo Nederlands? Voor mij is hij een VS-grootbek die zo snel mogelijk permanent in de VS mag gaan wonen, of in Israël. De man is net zo Nederlands als een red-neck VS-burger. Op dit soort onbeschofte, ongemanierde, ongeciviliseerde mensen zitten wij niet op te wachten in Nederland.

Ik stem voor meer beschaving!

1 gedachte over “Waar haalt Geert Wilders het allemaal vandaan?”

  1. Er is nooit veel verschil geweest tussen een Redneck en een kaaskop , het is de desocialisatie van de Elite en het Neo-liberalisme wat dit alles veroorzaakt , niet de domheid van het altijd menbare volk …

Reacties zijn gesloten.