Druk op Mark Rutte voor reactie op rol Wilders wordt groter

Ook GroenLinks en ChristenUnie vinden dat premier Mark Rutte moet reageren op de rol die PVV-voorman Geert Wilders speelt in het islamdebat. D66-leider Alexander Pechtold riep de minister-president vanochtend hiertoe op in een interview in de Volkskrant. GroenLinks en ChristenUnie sluiten zich hierbij aan.

GroenLinks-Kamerlid Ineke van Gent zegt ‘ook heel ongelukkig’ te zijn met de huidige discussie.

ChristenUnieleider Arie Slob stelt dat de aanslagen in Noorwegen ‘iedereen dwingen tot een stuk zelfreflectie’ en dat ‘er momenten zijn dat er niet gezwegen kan worden’.

Parool.nl

Ik vind het wel optimistisch van Arie, ‘iedereen dwingen tot een stuk zelfreflectie’, Arie en velen anderen zal dat vast wel lukken (al haat ik daar dat woord ‘stuk’ weer in), maar laten we er maar van uitgaan dat Geert Wilders daar niet toe in staat is. Geert is niet normaal en functioneert ook niet zoals andere mensen. Wanneer gaan ze dat in Den Haag nu eens inzien. Wie weet is Geert wel een alien, voorpost van een invasie van buitenaardse mogendheden. Iemand daar wel eens aan gedacht? 8)

12 gedachten over “Druk op Mark Rutte voor reactie op rol Wilders wordt groter”

 1. Rutte zal zich van harte scharen achter de diepzinnige uitingen van de beroemde filosoof G. Wilders: “Links kan de boom in.”

 2. Een alien zou kunnen inderdaad, of de duivel.
  Ikzelf denk echter dat hij gewoon psychisch gestoord is

 3. Dan gok ik erop dat ie van ”de Borg” is:
  ”Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!”

 4. Rutte moet – zolang er geen kamermeerderheid is, die hem daadwerkelijk (min of meer) ergens toe kan dwingen (een kamermeerderheid, die gezien het onderwerp onwaarschijnlijk geacht mag worden 😀 ) – helemaal niets en zal dit desgevraagd naar alle waarschijnlijk toelichten met de beroemde (doch minder bekende) woorden van ’s land grote liberaal Johan Rudolph Thorbecke: “Lekker puh!”
  😉

 5. Net als Rosemuller, Thom de Graaf en Ad Melkert zal diegene die demoniseert het veld moeten ruimen.

  Zo werkt dat in de politiek.

  Dat weet Geert heus wel. Die gaat in een denktank in de VS. Samen met Pamela.

  Natuurlijk wel je eigen beveiliging betalen.

 6. @6 Kennelijk is het nog steeds nodig om mijn perceptie van bevattingsvermogen en goede wil van mensen naar beneden bij te stellen:
  ik kopieer en plak maar deze keer:
  Ik ben helemaal van slag door Van Haersma Buma. Hij sluit keurig bij Wilders aan om Job Cohen te kunnen bashen.
  http://twitter.com/#!/Quintenw/status/98471535626551296

  even afreageren

  ‘Cause the circle of hatred continues unless we react
  We gotta take the power back
  NO MORE LIES

  http://www.youtube.com/watch?v=6qfKornBBGg&feature=fvwrel

 7. Wilder deed wel aan zelfreflectie en kwam tot de conclusie dat het allemaal aan links en de moslims lag…de man heeft nu eenmaal een heel verwrongen wereld- en zelfbeeld. En Rutte neemt een voorbeeld aan Balkenende, die zag je ook nooit als je hem nodig had, maar toen riep Rutte nog dat hij geen regie kon voeren….Misschien een leuke uitspraak voor een oppositieleider; Rutte is de regie helemaal kwijt…..

 8. Farah Schreef:

  Dan gok ik erop dat ie van ”de Borg” is:
  ”Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!”

  Het antwoord hierop is nog beroemder:

  “The Line is drown down here!”

 9. Vandaag nog geprobeerd om in mijn plaatselijk sufferdje een ingezonden stuk geplaatst te krijgen. Niet gelukt. Maar ook geen tekst en uitleg waarom niet. Ik heb het gevoel dat een groot gedeelte van de geschreven media linkse protest brieven domweg niet plaatst. Een groot gedeelte van de Nederlandse kranten heeft een hoog Volk en Vaderland gehalte!

Reacties zijn gesloten.