En de VVD’er, hij rommelde voort

Dit is er zoeen
VVD’er

En intussen rommelt menig VVD’er in den lande onversaagd door, radiostilte of geen radiostilte. Zo is daar de grote Wiegel himself, die men uit het bestuur van Bouwhuis Vastgoed heeft gezet omdat hij een bancaire volmacht heeft afgegeven aan Jonald Bouwhuis, en heeft nagelaten toe te zien op de door Bouwhuis gedane transacties. De schade loopt in de miljoenen. Wiegel beweert geen toezicht te hebben gehouden omdat hij de accountant niet is. Wat zijn nut in dat bestuur dan wel geweest is, is op dit moment niet bekend.

‘Wat zo’n Wiegel kan, kan ik ook’,  moet (inmiddels ex-) burgemeester van Neerijnen en VVD’er Alex van Hedel gedacht hebben, maar je moet ergens beginnen, nietwaar, dat gaat niet gelijk met miljoenen tegelijk zoals bij zo’n Wiegel. En dus vonden de laakbare activiteiten van dit aanstormend VVD-toptalent plaats op het voor VVD’ers meer gebruikelijke lokale microniveau van onduidelijke constructies met betrekking tot een burgemeesterswoning in Neerijnen die hij niet kon kopen en daarna weer een onbewoonbaar verklaarde huurwoning, en dan wel de dubbele woonlastenvergoedingen daarvoor willen hebben maar intussen ook nog gewoon in Valkenswaard wonen. En daar dan weer onduidelijk over doen  in de gemeenteraad. U weet wel, van die geldverdienschemaatjes waar een normaal mens schele hoofdpijn van krijgt, maar waar een gemiddelde VVD’er graag avond na avond aan besteed om ze uit te dokteren.

Tot zover het VVD-nieuws van vandaag.

7 gedachten over “En de VVD’er, hij rommelde voort”

 1. “Wiegel beweert geen toezicht te hebben gehouden omdat hij de accountant niet is.”

  Ach, weer zo’n wiegeltje, weetjewel.

 2. Weet je waar ik moe van wordt van rechtse mensen maar wat nog erger is als die dan het volgende zeggen.

  rechtsom of linksom je wordt toch wel genaaid.

  Wat hier werkelijk staat is het volgende.

  Hou dan toch maar rechts aan en blijf bang voor links.

  Terwijl het hier WEER om een rechtse klootzak gaat. WEER. Hou op met je linksom rechtsom durf eens SP te stemmen! Dat rechtse kennen we nu wel met het CDA, de PVDA, Groenrechts, SGP, CU, D’66, VVD en last but not least die PVV die gewoon onder een hoedje speelt met de VVD om ons ertussen gevangen te houden.

  Dat eeuwige bagataliseren van al die rechtse misstanden in deze wereld. Dat eeuwige gespindoctor. Wiegel in het bijzonder. Den Uyl was je heer en meester Wiegel. Wiegel die Rutte heeft leren liegen. Althans hun natuurtallent heeft ie verder uitgebouwd.

 3. @2, Leon. Wat ik grappig vindt is dat afgelopen jaren zat Wiegel elke avond op teevee in zijn bekende stijl te vertellen hoe “normaal” is het dat PVV in de Nederlandse regering van Rutte is komen te zitten.
  Hoefden ze van hem geen rekening met de rest te houden.

  Paar dagen geleden zat hetzelfde meneer Wiegel op teevee (wat een aantrekkingskracht die kleine kast op hem oefent, toch!) in het gezelschap van Ed van Thijn te vertellen dat eigenlijk nu zou Rutte breed moeten kijken naar andere politieke partners voor zijn politiek. Ineens moest het anders.

  Zo waait maar de wind weer.

 4. Nexus m, ‘zo de wind waait, waait zijn jasje’. En Wiegel heeft dat heel goed onder de knie, is een opportunist, wilde zelfs voor Pim Fortuyn wel premier worden, geloof ik. Als Pim zelf niet wilde. Wiegel is een egotripper die graag in de belangstelling staat, het vervelende is dat hij steeds gevraagd wordt. Daar zouden ze eens mee moeten stoppen.

 5. Yep, goed leermeester van Wilders, deed zich alleen wat beschaafder voor, maar als je het laagje vernis er af krast komt er hetzelfde tevoorschijn,

Reacties zijn gesloten.