11 gedachten over “VVD’er Huffnagel zet bloemetjes flink buiten op kosten van de belastingbetaler”

 1. Wat een non-bericht. Om maar eens Robert-Jasper Grootveld te citeren: wat een misselijk makende middestandsmentaliteit van de Teleraaf en van Keira. Gewoon de stad promoten is er niet meer bij als het aan deze krant ligt. Ik vind typisch Hollands op zijn smalst.

 2. @2 Hé Bushman, leer eerst eens ABN spellen voordat je onderbuiks bralt. 😛

 3. He Achmed, leer eerst je geschiedenisles maar eens voordat je iets opschrijft. En iemand iets verwijten van onderbuikgevoelen helpt de discussie echt vooruit.

 4. Kalm aan, als Marten Buschman Marten Buschman is sta ik voor hem in: geen PVV-ejaculaat.
  Geen geruzie verder svp.

 5. Dank. Even uitleggen:
  De Teleraaf was een pastiche van Rob Stolk op het populistisch geschrijf van de Telegraaf over Provo in de jaren zestig. je kan een mooi exemplaar gaan bekijken in de warmoesstraat 139 (www.w139.nl). Even later moest het Parool er nog aan geloven: Het Pariool. @ Abdul: dat is geen typefout!
  Wat Frits (niet Felix) Huffnagel betreft: een goeie – city-marketing – wethouder die begreep dat als je in de wereld iets wil betekenen als internationale stad van vrede en recht, dat je dan eerst en vooral naar buiten moet, je verhaal vertellen en met andere gelijksoortige steden een gezamenlijk belang creeren. Ik denk zelfs dat het niet toevallig is dat een gemeenteraadslid uit Scheveningen provincialistische opmerkingen maakt. En naar buiten toe kost inderdaad geld en meer dan een reisje naar de VS.
  Nuanceringen voor dit soort geschrijf van De Telegraaf is ook bij krapuul.nl op zijn plaats.
  @ Arnold: ik ben inderdaad mezelf. Zie mijn website.

Reacties zijn gesloten.