VVD verbiedt landbouwgif

Het berichtje is al meer dan een maand oud, maar ik heb het hier geloof ik nog niet voorbij zien komen. Het illustreert de volstrekte debiliteit van de lieden die dit land momenteel regeren. Zoals iemand op Twitter het treffend verwoordde: “VVD wil van landbouwgif af door het woord ‘landbouwgif’ te verbieden”.  Kan het nog stompzinniger? Dat lijkt me moeilijk. De prijs voor het meest stupide idee van de maand februari gaat daarom met terugwerkende kracht naar Helma Lodders van de VVD. Gefeliciteerd Helma, koop er maar een bus landbouwgif, eh … gewasbestrijdingsmiddelen van.

Het berichtje is hier te lezen.

[Met hyperlinks uit gelijkaardige, derhalve niet geplaatste, bijdrage van Ralph van der Geest]

4 gedachten over “VVD verbiedt landbouwgif”

 1. Die dode tak aan de boom weet u allen nog.

  Dus ze willen gif verkopen als parfum eigenlijk. Zoals slaven als participatie maatschappij. Dat is nu rechts en hun smerige eufemisme.

  Arbeit macht Frei. Let op want ons leven is in gevaar uiteraard dankzij rechts who else ?.

 2. Helma Lodders is niet alleen volstrekt debiel zoals dat de norm is bij de fascistische VVD, ze is – en dat is alweer de norm bij die club – ook ronduit misdadig. Want als taal gaat inzetten om misdaden tegen mens en milieu gaat verdoezelen ben je niet alleen een debiel maar ben je een misdadiger.
  Hier nog een documentaire over wie er belang bij heeft dat wij zo min mogelijk weten over LANDBOUWGIF: http://topdocumentaryfilms.com/the-world-according-to-monsanto/

 3. Zyklon B werd ook als ga maar douchen gebracht.

  Geertje Wilders waarom reageer je enkel en alleen op EEN issue namelijk buitenlanders/racisme. En niet op topics als graaiende koningen Criminele VVD’er du Jour, en milieu problemen ?

  Net als die Dogen enkel te vinden was in het Zwarte Pieten topic.

  1. One issue
  2. Liegen en geschiedsvervalsing (links de schuld geven van rechtse wandaden).
  3. Hele volken over een kam scheren zonder een spiegel voor te houden.

  Ze vallen zo door de mand.

Reacties zijn gesloten.