VVD Raadslid Rik Torn te Amsterdam is totaal geschift

Als je een boek wilt lezen, koop je het maar op Marktplaats aldus het raadslid van de ‘PVV met leden’ te Amsterdam. Ten einde zijn dwaasheden te onderbouwen wijst deze fundamentalistische extremist naar de gang van zaken in Rotterdam waar geteisem aan de macht is dat van mening is dat je mensen ook ’te humaan’ kunt behandelen. Als je dat soort lui als referentie moet opvoeren om je keuteltje te laten, ben je volgens mij al direct moreel gediskwalificeerd.

Maar misschien zit er toch wel wat in het ideetje van die dwaas: in plaats van kinderen te stimuleren om te lezen of bibliotheken te gebruiken om mensen bij te spijkeren in het leren van de Nederlandse taal, kun je de boeken beter verpatsen op Marktplaats en het geld dat sluiting van die nutteloze voorzieningen oplevert als bonussen aan ‘PVV met leden’ bankenmeneer Zalm en zijn maten geven. Dan komt het tenminste goed terecht.

Wat misschien ook een goed idee is, is kinderen niet meer naar school sturen en de kinderarbeid weer in te voeren. Kan er nog meer geld naar ‘PVV met leden’bankenmeneer Zalm en zijn maten.
Of je kunt er bommen voor kopen en die op schepen met vluchtelingen gooien. Gewetenswroeging over dat soort monsterachtigheden hoef je niet te krijgen, immers alles moet ondergeschikt zijn aan geld en het fundamentalisme van ‘de markt.’ En de markt…die kent geen moraal.
Rik Torn evenmin.

'PVV met leden' Raadslid Rik Torn: totaal geschift. (screenshot eigen archief)
‘PVV met leden’ Raadslid Rik Torn: totaal geschift.
(screenshot eigen archief)

1 gedachte over “VVD Raadslid Rik Torn te Amsterdam is totaal geschift”

  1. Pingback: P’tit Quinquin | Krapuul

Reacties zijn gesloten.