VVD, PVV één pot nat

De VVD is een fascistische bende à la de in bierkelders ‘minder, minder, minder’ schreeuwende club van tweedekansnazi’s en hun Führer Wilders.
Zo wordt ook bij de VVD openlijk gepleit voor getto’s en concentratiekampen voor moslims en wordt er begrip getoond voor massamoordenaar Breivik.
Je zou zeggen wanneer je de pretentie hebt een fatsoenlijke politieke partij te zijn, dat het geen twee uur hoeft te duren voor je tuig van de richel als Propstra en Neerhof na de uitlatingen die ze gedaan hebben uit je club gooit.
Maar de VVD is geen fatsoenlijke politieke partij. Leest u hier hoe men er omgaat met lieden die sympathie tonen voor massamoordenaars.
Een citaat uit het artikel:

“Ruigrok, die Neerhof op zijn gedrag heeft aangesproken, vindt het ‘niet slim’ dat Neerhof de koppeling heeft gemaakt tussen Breivik en angst voor de islam. ‘Hij bedoelde het niet zo, maar je moet natuurlijk nooit schrijven dat je je kunt verplaatsen in een massamoordenaar. Ik krijg daar de rillingen van.”

Met andere woorden: Neerhof is niet gewoon een mensenlevens verachtend monster die massamoord en moord op tientallen kinderen een heel acceptabel middel vindt om politieke doeleinden voor elkaar te krijgen en een moreel volstrekt verwerpelijk sujet waarbij alle superlatieven om zijn weerzinwekkendheid te omschrijven hopeloos tekort schieten maar slechts ‘niet slim’.

Dit moet je eens uitleggen aan de nabestaanden van de slachtoffers van Breivik, vol-idioot Ruigrok.
Dus eigenlijk omdat je club er imago- en electorale schade door kan oplopen mogen de leden ervan nu nog niet openlijk zeggen dat alle moslims in concentratiekampen moeten worden opgesloten en Breivik een toffe gozer is.
Nog niet.
Maar had u als lezer in een land waar het steeds gewoner wordt over genocide te fantaseren anders verwacht van een partij dat de vingers aflikte bij samenwerking met een bruine bende waar men het heeft over deportatie van ’tientallen miljoenen moslims’, ‘kopvoddentaks’ en andere hele ‘normale standpunten’?

9 gedachten over “VVD, PVV één pot nat”

  1. Een jaar of tien geleden maakte een journalist voor De Groene Amsterdammer een rondje langs alle politieke partijen en gaf zijn oren de kost op de diverse borrels. Een citaat dat me bijbleef: na twee jenevers begint de gemiddelde VVD-er al snel over het herkolonialiseren van Afrika.

  2. Dit is met afstand het meest waanzinnige stuk tekst zonder inhoud. Elk woord is onzin. Zoek een psychiater want die heb je echt nodig.
    Zo, genoeg aandacht gehad, fopspeen in je mond en zoet slapen

  3. Ah! Meneer ewan vindt dat ik de zaken wat ‘genuanceerder’ wellicht moet bekijken? ‘De heren’ Breivik en Neerhof hebben wellicht’een punt’ wat u betreft? Ik denk dat er eerder reden is dat men zich zorgen maakt over uw mentale en morele gesteldheid. Fijne dag verder.

  4. De pvv indoctrineert het volk met propaganda en populisme
    om wandaden en mensenrechtenschendingen te rechtvaardigen.
    verbied de pvv voordat het te laat is.

Reacties zijn gesloten.