VVD gaat met boetes zesmincultuur te lijf

Onderwijswoordvoerder Ton Elias van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie wil spijbelen KEIHARD gaan aanpakken. Eerder had de jeune premier van de VVD al geklaagd over de zesjescultuur. U vraagt u af waar werkloosheid en criminaliteit vandaan komen?
Ton weet raad:

Spijbelen [staat] aan de wieg van schooluitval, en dat staat vaak weer aan de wieg van problemen als criminaliteit en werkloosheid.

Boetes voor scholen (handig, die hoest de belastingbetaler toch weer op), intrekking kinderbijslag, we zullen ze leren alsnog zesjes te halen.

1 gedachte over “VVD gaat met boetes zesmincultuur te lijf”

  1. Huh? Die Elias is toch lid van die partij van die hihahah leider die zo lang over zijn studie geschiedenis deed? Over zesjescultuur gesproken en Elias was zelf ook niet echt een uitmuntende journalist *kuch*. Betekent natuurlijk wel dat hij heel goed over ‘zesjescultuur’ kan oordelen, dat wel. Of hij er dan ook de geschikte persoon voor is om er maatregelen voor de noemen, is een tweede.

    De VVD komt weg met de meest walgelijke dingen, ex-VVD’ers laten zien dat het niet gaat om je best doen, maar om hoe je het zo regelt met minimale inspanning en toch maximale beloning krijgt. VVD staat aan de wieg van de zesjescultuur.

    Ga me nog nijdig maken ook als ik door ga!

Reacties zijn gesloten.