VVD-fascist du Jour: Jasper Mooren

Bij de VVD heeft men niet veel op met de rechtsstaat. Dat is algemeen bekend. Tenminste: voor diegenen dan die niet de hele godganse dag SBS zitten te koekeloeren.
Zo lapt Schreibtischmörder Teeven van de VVD regelmatig verdragen waar Nederland partij in is aan zijn laars om maar zoveel mogelijk ‘unerwuenschten’ het land uit te werken.
Deze week blijkt de VVD een van de gangmakers te zijn om de rechtsstaat maar helemaal naar de verdommenis te helpen met de wens ‘jihad-verdachten’ het paspoort te ontnemen, ook als dat betekent dat mensen daardoor statenloos worden hetgeen in strijd is met allerlei verdragen waar Nederland partij in is.
Dat met zo’n voornemen tot het invoeren van een soort Neurenbergse Rassenwet meteen een hele groep mensen collectief tot tweederangs burger gedegradeerd wordt, tot ‘Untermenschen’ gemaakt wordt: who cares, daar zijn de geesten na vijftien jaar haatpropaganda wel rijp voor in dit fascistische Klu Klux Land. Trouwens, je moet je ook eens voorstellen wat voor een hemeltergende arrogantie (naast een mensen verachtende stupiditeit) uit een dergelijk voornemen spreekt: alsof je je lieve heer op je blote knieën moet danken voor het feit dat je tot de uitverkorenen behoort die zich bij de gratie gods en de VVD ‘Nederlander’ mogen noemen. Mussert en Seyss-Inquart zouden zich van genoegen omdraaien in hun graf als ze weet had van hoe diep dit land gezonken is met dank aan de VVD.

2015-02-28 Jasper Mooren VVD TwitterIk zie al met al eerlijk gezegd geen fundamenteel verschil tussen de VVD en die ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ met wie het zo leuk en gezellig was samen te werken totdat ‘den Lijder’ besloot dat het wel genoeg was met die hele gezellig samenwerking. Wel belangrijk om te onthouden dat als het aan de VVD had gelegen men nog heel lang door was gegaan met de wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars.

Afijn, vandaag viel me deze zeer gewelddadige VVD’er op die met zijn reet in de boter gevallen is waar talloze anderen dat niet zijn en dat laat merken ook: Jasper Mooren.
Goed, de betreffende uitlating van deze meneer is al twee dagen oud maar VVD’ers als ze niet zwendelen raaskallen ze zoveel dat het voor een normaal mens nauwelijks of niet meer bij te houden is.

Dit vindt hij van kritische. mondige burgers die nog niet als zombies alles voor zoete koek slikken wat de overheid welke horig is aan de neo-liberale heilsleer van banken en multinationals dag in dag uit aan ideologisch geweld uitstort over het land:

2015-02-28 Jasper Mooren VVD kritische mensen

Een overheid die met grof geweld samenspant met banken en multinationals tegen vluchtelingen, uitkeringsgerechtigden, studenten, arbeiders, zieken. ouderen en anderen die weigeren zich zonder slag of stoot uit te laten persen, te knechten en te ontrechten, dat heet fascisme.
De mensen verachtende opvattingen van Mooren zijn niet echt verbazingwekkend als we zien voor welk nazi-blog hij schrijft: namelijk die waar mensen voor ‘rifapen’ worden uitgemaakt en dat politici trachtte op te stoken ons de mond te snoeren.
Het vod waar ook dat VVD-geval Wiegel sinds kort zijn diarree de vrije loop mag laten.

1 gedachte over “VVD-fascist du Jour: Jasper Mooren”

  1. Pingback: Waar de VVD voor staat: vluchtelingen zijn uit op genocide | Krapuul

Reacties zijn gesloten.