VVD congres; allemaal braaf ja-knikkende gehersenspoelden

“Er was vandaag in Zaandam weinig discussie, er heerste vooral groot optimisme over de partij.

(Her)kent u deze nog?

Want oh, oh, oh, alle VVD-leden zijn toch wel zo verguld dat zij nu eindelijk eens een premier hebben mogen leveren. Dat zij alles wat hij zegt of doet voor zoete koek slikken en alles gaat er in als Gods woord in een ouderling. Totaal kritiekloos wordt alles gevreten.

De zaal kreeg opdracht om op te houden met doemdenken. Ja, ja, Mark herhaal dat ook even tegen de mensen die straks amper meer iets hebben om te leven. Omdat jij het sowieso een goed plan vindt om 18 miljard te bezuinigen, of het nou crisis is of niet. Zeker net zo’n bewering als die over de bijstandsmoeder in verkiezingstijd. Is er al aan haar gevraagd of ze er op vooruit is gegaan? Daarbij deze premier heeft geen idee waar mensen met lagere inkomens van moeten leven. Weet hij veel, de corpsbal.

Trouwens de VVD heeft het zo leuk gespind dat links de gelduitgevers zijn, kijk even hier wie er het meest in de regering hebben gezeten en vergelijk dan ook even de kabinetten en de overschrijdingen. Blijkt dat Mark eigenlijk domme grapjes over zijn eigen partij staat te maken. Dat zijn de verkwisters die geen hand op de knip kunnen houden. Vrije marktwerking he, ook in de politiek. Weten die VVD’ers veel, stelletje asocialen.

 

 

 

8 gedachten over “VVD congres; allemaal braaf ja-knikkende gehersenspoelden”

 1. De VVD beloofde 400.000 banen in haar verkiezingsprogramma, maar we hebben 450.000 werkelozen gekregen.

 2. Ja Mark is niet zo’n rekenwonder en zijn helpers ook niet, blijkbaar. Maar ja moet het land in een financiële crisis gered worden door een student geschiedenis? http://nl.wikipedia.org/wiki/Mark_Rutte
  Die dan misschien toch niet zo goed heeft op zitten letten toen de aanloop naar WOII besturdeerd moest worden. Zal wel te druk geweest zijn met de JOVD en feesten met zijn mede corpsballen.

 3. zijn studie geschiedenis is de geschiedenis niet ingegaan als de studie die met de meeste voortvarendheid is voltooid

  zou hij bij Unilever in dienst zijn genomen omdat historici een wezenlijke bijdrage leveren aan levensmiddelen of vanwege zijn corporalestudentikozerodebroekenjovdvaardigheden, lees vrindjespolitiek?

 4. h.groen Schreef:

  De VVD beloofde 400.000 banen in haar verkiezingsprogramma, maar we hebben 450.000 werkelozen gekregen.

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/316947-verborgen-werkloosheid-zzpers.html
  “‘Grapperhaus: “We houden onszelf voor de gek. Dit is natuurlijk verborgen werkloosheid. Er zit een groep bij die zzp’ers die gewoon weer een dienstverband wil. Dat is een groot aantal extra werklozen.” Van de zelfstandigen zegt twaalf procent eigenlijk liever een vaste baan te willen.
  Onderzoeksbureau EIM gaat uit van 400.000 zzp’ers. Grapperhaus: “Twaalf procent, dan praat je al gauw over 50.000 mensen die je moet optellen bij de werklozen. Dan gaan de werkloosheidscijfers met 9 procent omhoog.””‘

  Veel meer dan die geregistreerde 450.000 werklozen dus.

 5. Onder Opstelten zou NL weer veilliger worden. Meer blauw opstraat ””’Resultaat ”””’de politie moet zelf die
  500 animals-cops leveren waar de bekende dieren vriend ”’GRAUS”’ van de PVV om vroeg. Trouwens is daar weinig animo voor, onder tussen omgedoopt tot caviar-politie tot grote woede vav ””Graus””’
  Minister Opstelten heeft er ook voor gezorgdt dat er momenteel door reorganisatie’s grote onrust heerst
  by politie korpsen. Om nog maar te zwygen over de problemen die er zyn in de gezond-heid-zorg. De VVD
  heeft geen enkele reden om zich op de borst teslaan en te-zeggen””kyk eens effe wat wy allemaal hebben
  bereikt. De hypotheek schuld van NL is 600 miljard Euro;;;en wat helpt het”” de hele bouw ligt practisch
  stil in Nederland.

Reacties zijn gesloten.