Hoe als VVD boven de menigte uit te torenen?


De watertoren is te huur en dat zullen we weten. Geen idee wat voor toepassing men er aan zou kunnen geven door de toren in de staat te laten waarin hij nu verkeert: men heeft er wel een idee van hoe het zou kunnen worden maar of negen verdiepingen kantoor in een industrieel monument reëel is?
Maar hoog boven de bollenstreek staat het te lezen. Of niet. Niet aanpakken maar doorschuiven, of andersom, je moet weten wat er staat om te weten wat er staat. Alleen het logo “VVD” is duidelijk zat.
Hoeveel huur zou dit de VVD kosten? En uit welk schimmig potje komt het geld dan?

Een van de artist’s impressions van wat er in de watertoren te doen is citeer ik hier even. Heeft u ervaring met kantoorwerk? Goede kans van wel.
Pas als je de topkreet van de VVD tot je laat doordringen merk je hoe voos het is: “handen uit de mouwen”. En in de zakken, ja (ben altijd geneigd te vragen: “Kun je er bij, Jansen?”)

6 gedachten over “Hoe als VVD boven de menigte uit te torenen?”

 1. De drekaffiche van de vvd met de tekst:

  ” ‘criminelen harder straffen ” gezien?

  Ik denk dat dit een gevangenis voor socialisten gaat worden.

  Overigens met viltstift op die poster: “HAHAHA dat zijn we zelf ” is er zó onder geschreven. tip tip tip.

 2. In het grote park van hetzelfde Sassenheim van de watertoren zag ik tot twee keer toe dit op de grond liggen (zoals ik het dus gefotografeerd heb).
  Van de reguliere verkiezingsborden – moet ik zeggen – waren de VVD-affiches geheel verwijderd. Niet iets om aan te moedigen, wel opmerkelijk om te constateren.

 3. Net op TV. Rutte: met Roemer belasting verhoging. Met de VVD belasting verlaging.

  Zie ik in ons dorp de volgende affiche

  Nederland kan wel wat meer BTW gebruiken. Stem VVD.

  WTF ?

  Werkelijk de leugens. Zie je op TV ook die conventie van die Republikeinen. DIE WARMONGERS! 2 Negers in de zaal (racetraitors), GEEN LATINO’s GEEN ASIAN Americans, GEEN NATIVES maar enkel van die blanke oude vandagen en hier en dan wat domme blondjes. Dat is de dwarsdoorsnede van Amerika ? Met Romney oorlog met IRAN en daaropvolgend een Crisis waar we nooit meer van zullen herstellen.

  Rechts als je dood wil.

 4. @2: Arnold:

  Nee, het weghalen van affiches moet niet worden aangemoedigd.

  @4: Annabellum:

  Ik zeg toch niet dat ik dat doe. De bedstede is mijn paradijs, verder kom ik niet. Ver genoeg om briljante ingevingen te hebben hoor -P

Reacties zijn gesloten.