Vrijheid van meningsuiting alleen voor Geert Wilders (PVV)?

Wat gaat het Nederlandse kabinet doen aan de situatie met Julian Assange van WikiLeaks? Gaat Nederland zich nog uitspreken over de totaal ontoelaatbare gang van zaken rond diens vervolging? Dat er eerst geen grond van vervolging was in Zweden en dat er nu – na vermoedelijke druk van onze getergde ‘vrienden’ in de VS – ineens een Interpol bericht uitgaat voor een ‘crimineel’ waarvan wordt beweerd dat hij onbeschermde seks gehad zou hebben met 2 vrouwen. DIT is een heksenjacht meneer Wilders! Daar zijn die belachelijke nieuwtjes over jou en je lullige fractie niks bij! En horen we u nu? Nee dus, u zwijgt en dat zegt meer dan genoeg. 😥

Maar wat gaat de Nederlandse regering er aan doen? Mag hopen toch wel opkomen voor het vrije woord en persvrijheid, of zullen we dat met alle andere vrijheden in NL maar gelijk door het riool spoelen? Ze zijn toch bezig dus dan kan dat ook gelijk.

Wat me dan weer wel een goed gevoel geeft is dat WikiLeaks gehost wordt in Nederland, ben benieuwd of de Nederlandse regering daar iets aan wil gaan doen. Dan hebben ze wel ineens half Nl op hun nek zitten, als het aan mij ligt. Want alle andere maatregelen wereldwijd om WikiLeaks weg te krijgen zijn al erg genoeg.

In de loop van vandaag zou er een videoboodschap vrijgegeven worden van Julian Assange.

Aanvulling van OM Zweden:

07-12-10   18:07 uur
GOTENBURG – Hoofdaanklager Marianne Ny van het Zweedse Openbaar Ministerie in Gotenburg heeft dinsdag gezegd dat ze het uitgesloten acht dat WikiLeaksbaas Julian Assange aan de Verenigde Staten wordt uitgeleverd. ”Als iemand is aangehouden of gearresteerd op last van een Zweedse rechter, dan kan geen enkele Zweedse of buitenlandse overheid de verdachte zomaar komen ophalen”, zei Ny.

We gaan het zien!

3 gedachten over “Vrijheid van meningsuiting alleen voor Geert Wilders (PVV)?”

  1. Het zou mij verbazen als Rutte of Verhagen ook maar iets durven te zeggen dat de VS onwelgevallig zou zijn.

  2. Ja ik wil ook wel eens weten waarom het PVV n u zo stil is. 😕
    Wilders moet of zijn vrienden in de USA en Isreal afvallen die
    hem flink sponseren. Hij kan ook de PVV veranderen in PVv
    Partij voor de kleine vrijheid. Wikileaks.nl daar staat onze
    vrijheid in Nederland voor.

Reacties zijn gesloten.