Vrienden van Geert Smoelenboek

pvv 10 jaaar
De PVV van Geert Wilders bestaat 22 februari 10 jaar. In die periode was ’s land bekendste politicus veel in het buitenland. In de eerste jaren gingen zijn reizen vooral naar de VS. De laatste jaren bezoekt hij vaker Europese landen en Australië. Tijd dus voor het grote smoelenboek van de in Nederland grotendeels onbekende vrienden van Geert Wilders. Bij wie was Geert op bezoek? Met wie werkte hij samen? Wie hielp hem aan de middelen? Met wie ging Geert lachend op de foto? De lijst hieronder is niet compleet. Suggesties zijn van harte welkom.

PamelaGeller

Pamela Geller
Supporter van het eerste uur. In de VS bekend als koningin van de haat en waarschijnlijk ’s lands bekendste anti-moslim activist. Noemt Obama een communist, moslim en freak en voert campagne om moslims ertoe te bewegen te de-islamiseren. Heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om valse beschuldigingen.

DavidHorowitz

David Horowitz
Fanatiek neoconservatief en GOP kopstuk, bekend van AIPAC. Was in zijn studententijd marxist. Voert nu campagne tegen linkse hoogleraren en verdient miljoenen met het verspreiden van moslimhaat. Zijn bekendste uitlaatklep is Frontpage Magazine dat Wilders ooit uitriep tot man van het jaar.

RobertSpencer

Robert Spencer
Werkt voor Horowitz en redigeert Jihad Watch en runt met Geller de organisaties Stop Islamization of America en Freedom Defense Initiative. wordt regelmatig door grote TV-zenders als islamdeskundige opgevoerd. Beweert dat in Bosnië nooit moslims zijn vermoord. Ziet net als Geller in alle moslims terroristen.

DanielPipes

Daniel Pipes
Directeur van het Middle East Forum. Startte ooit het Geert Wilders Defense Fund, maar heeft de afgelopen jaren afstand genomen van Wilders. Beweert net als Geller en Spencer dat Obama een moslim is.

LarsHedegaard

Lars Hedegaard
Wilders supporter van het eerste uur. Journalist en oprichter van de International Free Press Society als tegenhanger van P.E.N. Denemarken. Organiseerde nogal wat optredens van Wilders.

WafaSultan

Wafa Sultan
Emigreerde uit Syrië naar de VS, waar ze sinds 2001 als deskundige wordt opgevoerd. Van haar stamt de idee dat islam geen godsdienst maar een politieke ideologie is. Sultan was een van de getuige-deskundigen in Wilders eerste strafproces.

MichelleBachmann

Michelle Bachmann
Wanneer hij in de VS is prikt Geert graag een vorkje met de voormalige senator, die hij een geweldige vrouw vindt. Bachmann zei eerder dat de vrouw ondergeschikt was aan de man en riep heel Israël op zich te bekeren tot het christendom omdat de terugkeer van de Messias aanstaande is.

MarioBorghezio

Mario Borghezio
Een van de eersten met wie Wilders in gesprek was over een Europese alliantie. Nodigde Wilders al snel uit voor een redevoering in Italië. De veelvuldig veroordeelde Mario is in Italië bekend vanwege racistische en homovijandige uitspraken en zijn behoefte om op bootvluchtelingen te schieten.

MalcolmPearson

Malcolm Lord Pearson
De enkele keer dat Geert in het VK was had deze meneer hem uitgenodigd. Zit met een titel voor het leven in het Britse Hogerhuis. Hij is de voorganger van Nigel Farage, ziet in homoseksualiteit een ziekte en is al jaren bestuurder bij de bond van jagers.

LouieGohmert

Louie Gohmert
Vorig jaar werd Geert door Louie uitgenodigd voor een presentatie in Washington, waar deze in het Huis van Afgevaardigden zit. Gohmert is fanatiek anti-abortus, anti-homo en gelooft dat islam zich via de baarmoeder en Mexicaanse immigranten verspreidt.

MarineLePen

Marine Le Pen
Sinds enkele jaren is er toenadering tussen de PVV en Front National. Nu haar vader Jean-Marie uit de weg is geruimd is er geen bezwaar meer voor Geert met het extreemrechtse FN samen te werken. FN is tegen het homohuwelijk maar minder rabiaat anti-moslim dan de PVV.

Heinz-Christian Strache (FP÷)

Heinz-Christian Strache
De populaire voorzitter van de FPÖ was vroeger een graag geziene gast op nazi-bijeenkomsten. In 2012 veroorzaakte hij ophef door een bankier met haakneus en davidster af te beelden. Hij nodigde vorig jaar Wilders uit voor een rede in de Hofburg. Het OM in Wenen onderzoekt nu of Wilders daar strafbare feiten heeft gepleegd.

FilipDewinter

Filip Dewinter
Filip ging vroeger graag naar bijeenkomsten waar SS’ers werden herdacht. In 2001 gaf hij een toespraak waarin hij de SS-code ‘mijn eer is trouw’ citeerde. Sinds de opkomst van de PVV is ook VB anti-islam. Door de N-VA is zijn Vlaams Belang gereduceerd tot splinter.

OskarFreysinger

Oskar Freysinger
In 2008 werd hij in Zwitserland bekend vanwege een gedicht met woordspelletjes met ‘Kanaken’ (gangbaar Duits scheldwoord voor immigranten, m.n. uit het Midden-Oosten), ‘Kacke’ en ‘ein Heer von Kakerlaken’. Oscar ontkent dat er genocide plaatsvond in Bosnië, waar duizenden moslims werden vermoord. Wilde Geert naar Zwitserland halen, maar de overheid stak daar een stokje voor.

PaulWeston

Paul Weston
Leider van van het Britse Liberty GB, voorheen voorzitter van de Britisch Freedom Party. Hij verliet UKIP omdat hun islam-standpunt te soft zou zijn. Sinds dit jaar noemt hij zichzelf het hoofd van de Britse Pegida. Toen hij gearresteerd werd nadat hij selectief citeerde uit Churchill’s ‘The River War’, stelde Wilders kamervragen aan Timmermans.

ArieEldad

Aryeh Eldad
Een van de weinige supporters in Israël van Geert, die zichzelf “de vriend van Israël” noemt. Gelooft in een groot-Israël en richtte in 2007 Hatikva op, een extreemrechtse zionistische partij die tegen een tweestaten-oplossing is en Palestijnen hun burgerrechten wil ontnemen.

StefanHerre

Stefan Herre
De grondlegger van het immens populaire extreemrechtse Duitse blog Politically Incorrect, ook bekend als PI-News. Zoals vaker in zulke kringen verwijt men moslims antihomo te zijn, en is men zelf antihomo. Herre was een van de eersten die met Geert op de foto ging in Duitsland.

DebbieRobinson

Debbie Robinson
Leider van de Australische Q-Society, de anti-islamorganisatie die Wilders in 2013 uitnodigde voor een reeks lezingen. De Q Society wil Australiërs onderwijzen in de ware aard van de islam. De organisatie is omgeven door geheimzinnigheid en bestaat alleen als postbus.

MauryDavisCornerstoneChurch

Maury Davis
Als 18-jarige stak Davis een onderwijzeres dood. Ondanks dat hij haar bijna onthoofdde kwam hij weg met doodslag. Werd na acht jaar gevangenisstraf priester en fanatiek anti-moslim prediker. Wilders sprak voor duizenden gelovigen in zijn Cornerstone Church in 2011, waar hij Tennessee waarschuwde voor een invasie van moslims.

ReneStadtkewitz

René Stadtkewitz
Oprichter van de Duitse variant op de PVV, Die Freiheit. Was eerder gemeenteraadslid in Berlijn voor het CDU, waar hij uitgegooid werd nadat hij Wilders had uitgenodigd. Is sinds 2014 erevoorzitter van de extreemrechtse vergaarbak Burgerforum Pax Europa.

LutzBachmann

Lutz Bachmann
Oprichter en leider, ex-leider en leider van Pegida. Werd bekend door zijn Hitler-selfie en doet reclame voor allerlei nachtclubs. Is zestien keer veroordeeld voor inbraak, rijden onder invloed, handel in cocaïne en geweld. Om het recht te ontlopen was hij lange tijd in Zuid-Afrika waar hij een nachtclub bezat. Haalde vorig jaar Wilders naar Dresden.

EdwardNedMay

Edward (Ned) May
Het brein achter Gates of Vienna, waarschijnlijk het grootste en bekendste anti-islamblog in de wereld. Eerder werd het blog door Blogger (nu Google) verwijderd vanwege de extremistische standpunten. Gates of Vienna is de belangrijkste verspreider van de Eurabia samenzweringstheorie. Belangrijke “nieuwsbron” voor Geert en consorten.

MarkSteyn

Mark Steyn
Radicale neoconservatieve Canadees en destijds fanatiek supporter van de invasie van Irak door GW Bush. Is ook een verspreider van de Eurabia samenzweringstheorie en gelooft dat multiculturalisme bedoeld is om ons allemaal te onderwerpen tot de islam.

AviDavis

Avi Davis
Australische Californiër die in de eerste jaren van de PVV verschillende bijeenkomsten organiseerde met o.a. Leon de Winter, Ayaan Hirsi Ali, Afshin Ellian en Ehsan Jami. Richtte de American Freedom Alliance op die in 2009 Wilders de Hero of Conscience Award gaf.

TommyRobinson

Tommy Robinson (Stephen Yaxley-Lennon)
Oud-leider van de English Defense League en voormalig lid van de British National Party. Organiseerde nadat Wilders het VK binnen mocht voor hem de Victory Tour in London, die voornamelijk bestond uit dronken hooligans. Is tegenwoordig actief in Pegida UK.

TomTrento

Tom Trento
Fanatiek anti-moslimactivist in het zonnige Florida, die op bingoavonden pensionado’s waarschuwt voor naderend onheil. Hij wilde 28 miljoen exemplaren van de film “Obsession: Radical Islam’s War with the West” op DVD verspreiden via tijdschriften, wat mislukte. Trenton treedt regelmatig op bij Tea Party bijeenkomsten en gaf in 2009 Wilders, “de volgende premier van Nederland”, de Free Speech Award.

Paulbelien

Paul Beliën
Beliën is de geheimzinnige rechterhand van Wilders en al jaren fractiemedewerker van de PVV. Hij is de oprichter van het extreemrechtse The Brussels Journal en directeur van Islamist Watch van het Middle East Forum. Beliën is de radicaal-katholieke echtgenoot van Vlaams Belang parlementariër Sandra Coolen.

MatteoSalvini

Matteo Salvini
De leider van Lega Nord in Italië en anti-EU europarlementariër en lid van de Europa van de Naties en de Vrijheden, geleid door FN en PVV. Vormde LN om van regionale onafhankelijkheidspartij tot anti-vreemdelingenpartij. Is voorstander van gescheiden treinwagons voor blanken en niet-blanken.

JanuszKorwinMikke

Janusz Korwin-Mikke
Mocht een paar keer aanschuiven bij Wilders en Le Pen om een fractie te vormen in het Europarlement. Hij wil het vrouwenstemrecht afschaffen omdat volgens hem vrouwen minder intelligent zijn dan mannen. Werd door het Europarlement veroordeeld voor racistische opmerkingen en uit zijn conservatieve partij gegooid want te rechts.

JonKyl

Jon Kyl
Voormalig senator en een van de conservatiefste Amerikaanse politici, die fanatiek campagne voert tegen abortus en immigratie. Hij nodigde in 2009 Wilders uit voor een presentatie van Fitna in een kamertje op het Capitool.

BoschFawstin

Bosch Fawstin
Cartoonist en zelfbenoemde ‘herstelde moslim’. Fawstin was medeorganisator en winnaar van de eerste jaarlijkse Mohammed-cartoonwedstrijd vorig jaar in Texas, waar Wilders samen met Pamela Geller de eerste prijs van 12,500 dollar mocht uitreiken.

AndrewHorwood

Andrew Horwood
Leider van de Australian Liberty Alliance die is gevormd naar voorbeeld van de PVV. Vormt samen met Debbie Robinson de leiding van de Q Society. Haalde vorig jaar Wilders naar Australië voor de oprichtingsbijeenkomst van ALA. Er is net als over Robinson weinig bekend over Horwood.

AvigdorLieberman

Avigdor Lieberman
Voormalig Israëlisch minister van Buitenlandse Zaken, die alle Palestijnen uit Israël wilde deporteren en droomt van een Groot-Israël en het bombarderen van buurlanden. Noemde als parlementariër Arabische leden van de Knesseth collaborateurs en eiste hun executie. Ging graag met Geert thee drinken als hij in Nederland was.

5 gedachten over “Vrienden van Geert Smoelenboek”

  1. Pingback: Smoelenboek: de vrienden van Wilders | Doorbraak.eu

  2. Pingback: Vrienden van Geert Smoelenboek | wltrrr

  3. Een imposante lijst van mensen die allen een gemeenschappelijke missie hebben met de Imams die de toegang tot Nederland zijn ontzegd. “HAAT ZAAIEN “

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.