Vrienden Timmermans, Monasch en Van Baalen bezig met ordinaire en moorddadige zuivering

De vrienden van Frans Timmermans, Hans van Baalen en Jacques Monasch in Kiev lijken bezig te zijn met een ordinaire zuivering waarbij politieke tegenstanders van het fascistische regime aldaar zonder veel omhaal van wegen vermoord worden:

Gemaskerde mannen hebben in Kiev de Oekraïense journalist Oles Boezyna doodgeschoten. De minister van Binnenlandse Zaken schrijft op zijn Facebookpagina dat schutters Boezyna vanuit een rijdende auto met vier schoten hebben geliquideerd.

Bron

Het is de tweede moord op een politieke tegenstander van het nazi-regime in amper 24 uur:

De moord op Boezyna zou de tweede politieke liquidatie in 24 uur tijd zijn. Een partijgenoot van Janoekovitsj, oud-parlementariër Oleg Kalasjnikov, werd gisteren op straat in Kiev doodgeschoten.

Bron

Aanstaande week beginnen de Amerikanen met het trainen van de Azov-nazi’s in het land waar het eren van hen die omkwamen in de strijd tegen het Hitler-fascisme VERBOTEN! is.

Onthoud u vooral de komende dagen en weken wanneer iedereen gloedvolle woorden spreekt over de gruwelen van het nazisme die nooit weer plaats mogen vinden, dat Frans Timmermans, Jacques Monasch en Hans van Baalen daar in werkelijkheid heel anders over lijken te denken.

1 gedachte over “Vrienden Timmermans, Monasch en Van Baalen bezig met ordinaire en moorddadige zuivering”

  1. Pingback: Tokkie Marcouch | Krapuul

Reacties zijn gesloten.