Vreemde keus van Maxime Verhagen; Marco Pastors als bemiddelaar

Voormalig wethouder Marco Pastors van Rotterdam gaat bemiddelen tussen Novec, beheerder van de zendmasten van Lopik en Smilde, en exploitant Broadcast Partners. Minister Maxime Verhagen (Economische Zaken) heeft Pastors aangewezen, zo maakte zijn ministerie zaterdag bekend. (Pastors bemiddelt bij conflict zendbereik – Telegraaf)

Dat Verhagen een recalcitrant, obstinaat mens als Marco Pastors als bemiddelaar aanwijst! 😀 Of zou het meer zijn; ga jij maar even zeggen hoe wij, de regering het willen hebben? Want echt, Pastors en nuance en beide kanten bekijken en bemiddelen!!! 😈 Hoe kom je er op?????

9 gedachten over “Vreemde keus van Maxime Verhagen; Marco Pastors als bemiddelaar”

  1. Ik vond t ook een raar berichtje. Het slopen van die zendmasten leek me een typische krapuliteit. En om daar nu zo’n stuk krapuul naar toe te sturen lijkt me een typisch geval van wij van WC-eend.

  2. @ Arnold Het ging me niet zozeer om de muziek, maar om de titel en dan evt. de laaste muziek minuut om aan te geven hoe gezellig het is als je erbij hoort.

  3. kaaskop Schreef:

    Pastors is zelf een stoorzender

    en heeft zich als raadslid voor Rotterdam verdiept in architectuur en wetgeving van toren-achtige bouwwerken.

  4. Volgens mij was hij als raadslid in Rotterdam alleen maar boos, zuur en verongelijkt in diverse gradaties.

  5. Wrijving geeft glans is de lijfspreuk van pruillipje Pastors. Het was mij ook een raadsel dat zo een verongelijkte en pruilerige ijdeltuit als bemiddelaar was gevraagd. Maar toen ik las dat die “blinde ” verhagen had gevraagd snapte ik het.

Reacties zijn gesloten.