Voorzitter, ze moeten worden opgeruimd…

Voorzitter, Europa is een slagveld. Onschuldige mensen worden platgereden, opgeblazen, vermoord in koele bloede. Het is verschrikkelijk.

En het laatste wat ze horen voordat ze aan stukken worden gereden, uit elkaar worden gereten is ‘allahu akbar’. U weet waar dat vandaan komt, voorzitter. Dat is islamisch voor ‘God is groot’.

Wat zijn dat voor mensen die deze fascistische religie aanhangen? Zijn zij niet allen schuldig aan de dood van de duizenden slachtoffers die in naam van deze pseudoreligie zijn gevallen?

De bevolking is stelselmatig wijsgemaakt tot op de dag van vandaag dat de islam een vredelievende religie is. Dat er maar een paar islamitische extremisten zijn die de boel verpesten.

Leugens, voorzitter, allemaal leugens.
En nu zitten we overal in Europa met de gebakken peren, met een vijfde colonne die ons vervangt, koloniseert en steeds vaker terroriseert.

Voorzitter, ik mag het niet zeggen maar ik zeg het toch: moslims zijn verschrikkelijk. En daarom moeten ze allemaal weg. Voorzitter, ze moeten worden opgeruimd. Moslims zijn de grootste bedreiging van de westerse samenleving.

Ze liegen en bedriegen, ze werken vaak niet, ze gooien hun vuilniszakken van het balkon naar beneden omdat ze lui zijn. Ze vervuilen onze straten met hun rommelwinkeltjes en hun protserige moskeeën. Ze beledigen onze vrouwen, talrijk zijn de bewijzen van aanrandingen en verkrachtingen door moslims.

Voorzitter, wat er moet gebeuren is glashelder, mijn fractie roept het al jaren.

We moeten de immigratie uit islamitische landen stoppen, we moeten onze grenzen sluiten. We moeten inzetten op remigratie. We moeten criminelen met een dubbele nationaliteit denaturaliseren en uitzetten. Maar dat is allemaal niet genoeg.

We moeten meer doen, veel meer. We moeten eindelijk en met grote spoed administratieve detentie invoeren. En ik ben trots dat ik dadelijk mede namens een paar collega’s aan het einde van mijn termijn een initiatiefwetsvoorstel aan u mag overhandigen.

Deze administratieve detentie moet gelden voor iedereen die het moslimgeloof aanhangt. Want elke moslim is een potentiële terrorist. En daarom, voorzitter, moeten we ze bijeen vegen en opsluiten in kampen met een groot elektrisch hek eromheen. Bij voorkeur in Oost-Groningen, waar we grote stukken land kunnen afsluiten van de reguliere samenleving. Dat geeft werkgelegenheid, en we zijn eindelijk van ze af.

We ontnemen deze woestijnrovers hun Nederlandse nationaliteit en sturen ze naar onze eeuwige aardappelvelden. En vervolgens laten we ze gewoon dood gaan. Met een beetje geluk komt nu eindelijk die verschrikkelijke aardbeving die zo vaak is voorspeld door de wolkenkijkers van links. Dat zou een zegen zijn.

Dat, voorzitter, is de ultieme maatregel die ik voorstel. En dat, voorzitter, is de enige maatregel die het probleem voorgoed zal oplossen.

Administratieve detentie is keihard nodig. We hadden het al lang moeten invoeren. Onschuldige mensenlevens kunnen ermee worden gered. Onze westerse samenleving wordt er door gered. Nederland wordt weer wat het was.

Doe het, zeg ik tegen de drie mensen in Vak K. Doe het en haal eindelijk eens die vingers uit uw neus. Wordt wakker, zie de situatie onder ogen, niemand van ons kan in deze crisissituatie schone handen houden.

We zijn in oorlog, voorzitter. En een oorlog kan alleen gewonnen worden als er meedogenloos wordt afgerekend met het Kwaad. En het Kwaad, voorzitter, is de islam en dus alle aanhangers van die fascistische religie.

Voorzitter, onze God is groter. En onze samenleving is de beste. Het is vanuit dat besef dat iedereen het wetsvoorstel dat nu door mijn collega’s wordt ingediend, moet steunen. Haast u, want morgen kan het te laat zijn. Morgen blazen ze wellicht dit huis op, het Huis van de Democratie.

Ik heb u gewaarschuwd. Dit is uw laatste kans om het Kwaad met wortel en tak uit te roeien.

3 gedachten over “Voorzitter, ze moeten worden opgeruimd…”

  1. Elke moslim is een potentiele terrorist. Moslims zijn verschrikkelijk en daarom moeten ze allemaal weg ze moeten worden opgeruimd. Dit zijn harde woorden van de heer Wilders, wil hij de moslims net als de varkens ten tijde van de varkenspest RUIMEN? GENOCIDEGEVAAR is wat ik al jaren roep bij deze man, waarom wijst niemand hem zijn plek? Verbod op partij met maar 1 lid bijvoorbeeld naar Duits model, daar mag zo’n extremist zijn gang niet gaan, Nederland heeft maar 6 dagen gevochten tegen de Duitsers, we zijn eigenlijk een landje dat net als Duitsland in de gaten gehouden moet blijven worden voor genocide. De serviers zijn HET volk in Europa dat al GENOCIDE gepleegd heeft op zo’n 7000 moslimmannen. Hou die ook in de gaten. Als wij Europeanen denken dat we de moslims kunnen uitroeien zoals met de Joden in 40-45 bijna gebeurd was, dan hebben we het mis, er zullen aan beide zijden ongeveer even veel slachtoffers vallen, wij gooien met atoombommen en zij laten onze bovengrondse atoomcentrales ontploffen, Genocide op kleine schaal kon wel, maar ik ben er op tegen en dus geachte voorzitter vraag ik u de PVV te verbieden…………….

  2. Hier spreekt niet Wilders, maar iemand die net als Wilders de islam wil verbieden. Sommige citaten zijn letterlijk ontleend aan de toespraak van Wilders in de Tweede Kamer, dinsdag 27 juni, dat wel. Maar het is niet Wilders die hier spreekt. Hij heeft het niet allemaal zo gezegd. Het is fantasie, satire zo je wilt. Maar wel dodelijk serieuze satire. Het is een klein stapje van administratieve detentie naar de inrichting van concentratiekampen.

    Mocht de een of andere onverlaat (cq Daesh-aanhanger) inderdaad het Parlementsgebouw opblazen, dan sta ik niet in voor de reactie van de komende rechtse regering. De meeste rechtse partijen wijzen administratieve detentie nu nog af, maar de lijnen tussen het ‘beschermen van de burgerbevolking’ en het zonder proces vastzetten van mensen op basis van wat zij geloven zijn dun. Nu nog is elke salafist een potentiele verdachte, straks wellicht gewoon een verdachte. Een stapje verder en elke moslim is een potentiele verdachte. Dat is nu (wettelijk althans) nog niet het geval.

  3. Of het ‘leuk’ is weet ik niet, het is wel principieel. Voor mij dan. Ik heb overigens niet de indruk dat het veel uitmaakt. Is er iemand die de stukken enkel leest om vervolgens de reacties grondig te bestuderen?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.