Voorbij de mobieltjes, de elektriciteit en de verzekeringen….

Wat hebben PhoneHouse, Eneco Energie en Ditzo met elkaar gemeenschappelijk?

PhoneHouse, Eneco Energie en Ditzo hebben met elkaar gemeen dat ze op een site adverteren waar de volgende mensonterende ranzigheid op te lezen valt nadat er al eerder betoogd was dat mensen van Marokkaanse afkomst het in de genen hebben zitten dat ze crimineel zijn (krijgt u de generalisatie naast de op zich al volstrekt mensonterende gedachte aan eugenetica?), massamoordenaar Anders Breivik ‘een punt heeft’ en de auto-industrie in Detroit op de fles is gegaan ‘door negers die nou eenmaal weliswaar een grote lul hebben en ritmisch kunnen klappen maar een erg laag IQ hebben’:

Citaat: “Godsamme!

Het zijn helemaal niet ‘onze asielzoekers.’ Deze mensen hebben zich opgedrongen aan ons grondgebied, ze hebben nog niets anders gedaan dan ons last bezorgen en ons geld kosten. Ze hebben nog niets gedaan waardoor ze het verdienen de term ‘ons’ te dragen.”(einde citaat).

U weet vast wel welke site ik bedoel…

Degene van wie dit citaat is kan zijn fascistische ranzigheid aan de man brengen dankzij de advertenties van PhoneHouse, Eneco Energie en Ditzo.

Denkt u daar goed aan als u producten of diensten van die bedrijven afneemt: u steunt fascisme, geeft de nabestaanden van tientallen vermoorde Noorse kinderen een trap in het gezicht evenals uw medelanders van Marokkaanse of anderszins buitenlandse komaf.

Ik roep de genoemde bedrijven dan ook op onmiddellijk hun advertentiebeleid te herzien willen ze later niet het terechte verwijt krijgen de financiers van het fascisme in Nederland te zijn.

Want ik kan me nauwelijks voorstellen dat PhoneHouse, Eneco Energie en Ditzo die vast ook een heleboel klanten hebben onder de medelanders van buitenlandse afkomst dat wensen.

Laat staan dat ze willen dat die mensen vol walging naar een concurrent overstappen die iets beter nadenkt over waar ie adverteert.

Trouwens,  wanneer stopt Radio 1 eindelijk eens met het geven van een door de belastingbetaler gefinancierd platform aan het varken van wie bovenstaand citaat is?

Bij dat ‘ons’ van dat varken wil ik dood nog niet eens in de buurt gevonden worden want dat ‘ons’ draagt mede schuld als het tot geweld tegen asielzoekers op straat komt evenals voor het geweld van de staat tegen die mensen nu.

Dat ‘ons’, daar wil geen fatsoenlijk mens dood bij in de buurt gevonden worden.

De dames en heren adverteerders van PhoneHouse, Eneco Energie en Ditzo naar ik heel erg hoop ook niet.

4 gedachten over “Voorbij de mobieltjes, de elektriciteit en de verzekeringen….”

Reacties zijn gesloten.