Voorbereiding op de VVD-jeugdstorm

De Nieuwebrugsteeg is gelegen in het hartje van het oudste stadsgedeelte van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.
Het is openbare weg, zoals ook de Leidse Breestraat.
Als de politie niet optreedt tegen dit wangedrag – neen, ik durf niet te denken aan alternatieven…

9 gedachten over “Voorbereiding op de VVD-jeugdstorm”

 1. Nadenken voor je iets doet is niet de sterkste kant van dit type student. Nou je toch over Minerva begint: die hebben niet alleen laatst buiten staan ontgroenen (wat expliciet niet mag, maar ze deden het om die kliederzooi buiten het pand te houden) maar vorige week staken ze binnen vuurwerk af, waarop de boel in de hens vloog. Ze hebben 2 weken de tijd om de brandveiligheid op te krikken en mogen tot die tijd niet van hun pand gebruikmaken: http://www.sleutelstad.nl/nieuws/archief/2012/09/studentensociteit-minerva-tijdelijk-dicht-wegens-brandbaar-feestje. Die gasten komen echt uit een ei.

 2. Figuren die hieraan meedoen zijn echt hersendood, dat soort figuren beamen allemaal Management functies, success voor wie met dit soort psychopaten zal werken.

 3. Ja, je moet laten zien dat je werkelijk álles ervoor over hebt om hogerop te komen en erbij te willen horen. Daar drijft dat netwerkl op.

 4. Dat ze brand stichten is niet leuk en met de gezopen koppen vergeten de brandweer af te bellen, dus de politie kwam voor de historische pand ook op het alarm af.

  Veel leuker was toen de vrouwelijke gedeelte met luiers op straat liep. Goed beeld voor hun geestelijke conditie.

  Dit noemt men in Nederland “netwerk”.

  Dit probeert nu onze Zorg te besturen en te beheersen.

  Ik laat de conclusies aan de lezer.

 5. @5: “Dat ze brand stichten is niet leuk en met de gezopen koppen vergeten de brandweer af te bellen, dus de politie kwam voor de historische pand ook op het alarm af.”

  De alarmcentrale functioneerde niet, er was alleen alarm in de zin van panisch gillende corpsballen. Het historische pand is trouwens in 1959 al afgefikt, maar hun huidige bunker behoort tot de bouwstijl die Brutalisme wordt genoemd (dat sprak hen wel aan kennelijk) en geniet daardoor wel de monumentenstatus.

 6. @6
  Ik dacht al – ik zie Piet Paaltjens nog niet het Heilig Iö vivat zingen met tranen in de ogen voor dat kantoorgebouw…

 7. @7: Paaltjens/Haverschmidt heeft wrsl. de inhuldiging van het oude gebouw meegemaakt, in 1875. Daarvoor waren er nog andere gebouwen, op andere plekken: http://www.geheugenvannederland.nl/exposities/verhuell/minerva.html.

  Was een mooi klassiek gebouw, geheel in stijl met het naastgelegen postkantoor, de drie-eenheid Stadsgehoorzaal – Waalse Kerk – LVC (het vml. Catharina Gasthuis) en het Stadhuis. Op deze foto van vlak na de brand is te zien dat de gevel wrsl. nog wel te redden zou zijn geweest: http://www.europeana.eu/portal/record/92106/7147EB41639B5F3C03BCCE88579E9A6BF4FC342A.html

Reacties zijn gesloten.