Volgens Azmani (VVD) kun je betrokkenheid kopen

Ouders die onvoldoende betrokken zijn bij het onderwijs van hun kind, moeten gekort worden op de kinderbijslag. Dat gaat het VVD-Kamerlid Azmani vandaag voorstellen bij de behandeling van de begroting van Sociale Zaken in de Tweede Kamer. (nos)

Laat ik nou altijd gedacht hebben dat ‘betrokkenheid’ iets emotioneels was, iets ideologisch. Maar volgens deze VVD’er is het iets dat te koop is, zoals alles volgens een VVD’er. Overigens zou ik wel eens cijfers willen zien van allochtone en autochtone ouders die niet komen opdagen op ouderavonden. Zo maar iets roepen is altijd heel makkelijk, zeker over een groep die toch al in het verdomhoekje zit. Cijfers wil ik zien en dan gaan we verder praten.

6 gedachten over “Volgens Azmani (VVD) kun je betrokkenheid kopen”

 1. Volgens de gemiddelde VVD-hoer kun je alles kopen. Ze zijn zelf het levende voorbeeld. Neem bij voorbeeld zo’n Azmani: het kost 8 ruggen per maand maar dan krijg je wel dit soort kleuter-ideetjes.

 2. Laten ze die kindersubsidie maar afschaffen voor inkomens boven de 5000 euro per maand en dat aan de lagere inkomens geven. Is daar al een actiegroep voor? 6000 Mag ook hoor voordat er weer gejankt gaat worden.

 3. Hoe bereken je de mate en (de mogelijke) intensiteit van betrokkenheid? Welke wiskundige formule hanteert men daarvoor, eigenlijk? Iemand? Azmani?

 4. Dit is het voorbeeld van echt debiele jonge-totalitaisten ideeën.

  Met de gebruikelijke VVD-saucje van STRAFFEN.
  Niets wordt gestimuleerd.
  De genetisch gestoorde sociopathen willen maar altijd STRAFFEN, ook bij gebrek aan betrokkenheid.

  @1 “Volgens de gemiddelde VVD-hoer kun je alles kopen.”

  Nog helderder zou zijn:

  “Volgens de gemiddelde VVD-Markthoer kun je alles kopen.”

 5. @3 Heel eenvoudig, de Kinderbijlsag wordt voortaan contant betaald tijdens de ouderavond.
  No show = No pay

Reacties zijn gesloten.