Volgende neoliberale natte droom: vrije artsenkeuze afschaffen

Kijk, van de VVD verwacht je dit soort neoliberale schurkenstreken, ook al omdat teveel verdienende VVD’ers sinds jaar en dag in de zorgmafia zitten.

Maar zo’n PvdA die daar maar allemaal in meegaat…

Ik heb het in de VS zelf meegemaakt met mijn vriendin die een specialistische behandeling nodig had, en zélf op zoek moest naar de betreffende artsen en klinieken die onder haar verzekering vielen, totale chaos. En dat in haar toen niet erg florissante toestand. Uiteindelijk duurde het zo ontzettend lang om de betreffende behandeling geregeld te krijgen dat ze uiteindelijk uit zichzelf weer enigszins was opgeknapt nog voordat ze iets had kunnen regelen.

Er gaat misschien nog gestaakt worden door zorgverleners, maar zo werkt onze ‘democratie’ niet. U heeft in 2012 strategisch op de PvdA gestemd, die nu onverkort en zonder dat u daar iets tegen kunt doen de neoliberale agenda van de VVD uitvoert, dus nu bek houwen.

Iedereen die denkt ook nog maar een ietsiepietsie links te zijn die nu nog op de PvdA stemt moet wat mij betreft verplicht in een gesloten afdeling (niet naar eigen keuze) worden opgenomen wegens ongeneeslijke cognitieve dissonantie.

8 gedachten over “Volgende neoliberale natte droom: vrije artsenkeuze afschaffen”

 1. Zag vandaag RTL Zakelijk voorbij komen op TV. En onderaan beeld komen van die berichtjes langs. 10% meer beloning voor “top” bankiers. Je vergeet meteen al het andere eromheen. Je leest dat en je bloed begint meteen te koken.

  Want ondertussen moeten Opa en Oma hun koffers pakken.

 2. Leon,
  Misschien als wilders zou zeggen dat die bankkers moslim zijn,of dat arabische sjeiks de banken in bezit hebben…….dan pas wordt men telegraaf wakker,de tokkies dan

 3. En de VVD-stemmee mag inmiddels ook wel eens openlijk met de rug aangekeken worden. Liberaal stemmen is verdomme gewoon verwijtbaar gedrag.

 4. Waarom ze die vrije keuze af willen schaffen is mij totaal onduidelijk, of het zou puur en alleen om machtswellust moeten gaan van die “zorg” verzekeraars. Met het vaststellen van maximale tarieven ben je er immers ook, maar daar zullen de dames en heren doktoren dan wel weer niets voor voelen.

  Had ik al gezegd dat ik dit een akelig rechts burgerlijk rotland vind? Bij dezen dan maar, voor de zekerheid.

 5. Het systeem wordt weer nodeloos gecompliceerd en dus duurder.

  Stel je zit bij je huisarts. “Tja, je zal een specialistisch onderzoek moeten ondergaan,” zegt die. Vroeger ging je gewoon naar het lokale ziekenhuis. In het vervolg niet meer. “Welke verzekering heb je? … Zo, dan moet je naar Maaastricht in plaats van Amsterdam, zoals in het verleden.” (Of net andersom als je in Maastricht woont.)

 6. De tijd dat de VVD met de nek wordt aangekeken zal komen. Want als ook die 1000 Euro mensen echt gaan merken dat ze 1. Hun baan kwijt raken. 2. Hun huis met restschuld moeten verkopen. 3. Hun gezin van ellende uit elkaar valt. 4. Ze plots hun zieke moeder moeten verzorgen die haar hele leven voor dat VVD tuig heeft geploeterd. 5. Opa te vroeg sterft omdat hij het allemaal niet kon betalen noch volgen. 6. Door bezuinigen op de brandweer het huis van je gehandicapte zoon volledig uitbrand. En ik kan nog wel even doorgaan.

  Hebzucht en leugens. DE VVD PUR SANG. Een ziekte. Echt een geestelijke ziekelijke afwijking.

  Rutte Trekpop ons rekenwonder. Edith Mengele Schippers. Het duo Teeven / Opstelten. Gestapo kop Blokhoofd. Wiegel en zijn corruptie schandaal (hoor je niks meer over). Die blonde defensie muts. Die blonde verkeersdoos. Kortom die gehele VVD top en daar direct onder.

  De Mafia in Italie is jaloers op de macht die onze mafia heeft. Overigens dit geld ook voor de PVDA.

 7. Indien Minister “Bilderberg” Schippers lukt straks om de mensenrechten in Nederland succesvol te onderdrukken door middel van het afschaffen van de vrije artsen/behandelaarkeuze zou dit het directe bewijs zijn dat PvdA inmiddels volledig met VVD gefuseerd is en niet meer zelfstandig opereren kan.

Reacties zijn gesloten.