Vol = Vol

Als je wilt lachen, huilen en leren tegelijkertijd, kijk dan naar deze documentaire die na jaren nog steeds op mijn netvlies gebrand staat.

De documentaire gaat over de populistische Centrum Democraten van Hans Jansenmaat en werd gemaakt door rodeoclown Willibrord F.
Zie hoe aanslagpleger Yge Graman, allochtoon uithangbord en postzegellikster van de CD mevrouw Sakbal en de oprichter van het anti homofront, in een bonte stoet aan u voorbij trekken.
Nu had Yge Graman nog andere boeken in huis dan ‘Mein Kampf’, zoals over de oprichting van de SS, en had de oprichter van het anti-homo front niet echt een hekel aan homo’s maar vond alleen maar dat ze er niet moesten zijn. Het blijft triest om naar te kijken.

 

Verbeteringen;
1. Niet zeuren over Joden. Dat blieven de Nederlanders niet. Andere zondebok zoeken.
2. Geen leden toelaten, want dan stroom je vol met idioten.
3. Niemand praat met de pers. Hoe meer je zegt, des temeer val je door de mand.
4. Screenen, screenen, screenen.
Ik weet nog wat toen in Nederland op iedere verjaardag rond zoemde:
“Als er ooit een slimme Janmaat komt, zou hij wel eens 20 zetels kunnen halen”.

10 gedachten over “Vol = Vol”

 1. Vol op het orgel=vol op het orgel

  Janmaat the movie, starring Geert Wilders as Hans and Fleur Agema as Wil, coming soon to a movie theatre near you! With Oscar nominations in the following categories:
  Best make up (peroxide)
  Best Nazi
  Best male actor (huiliehuilie, woedend)
  Best impersonation of a democratic party
  Best female actor (huiliehuilie PGB)
  Best script (Mein Kampf in disguise)

  Get your tickets now, full=full

 2. Vol is zeker vol. Nederland is inmiddels het dichtstbevolkte land van het westelijk halfrond, met alle problemen van dien. Milieu-technisch alleen al is het moeilijk leven met steeds meer en meer mensen op ‘dat hele kleine stukje aarde’.

 3. @4
  Nederland is inmiddels het dichtstbevolkte land van het westelijk halfrond

  Da’s knap, vooral als je bedenkt dat Nederland op het oostelijk halfrond ligt.

 4. mental k Schreef:

  Nederland is inmiddels het dichtstbevolkte land van het westelijk halfrond

  Nederland ligt op het oostelijk halfrond, dus moeten we landen als bv. Monaco, Singapore, het Vaticaan, Bahrein, Bangladesh, Taiwan, de Palestijnse gebieden, Zuid-Korea en Libanon (ruim) voor laten gaan.
  *edit* echt, het scheelde maar één minuut (ik altijd met mijn opsommingen 😆 )

 5. @4 [quote] milieu-technisch alleen al [/quote]
  Dan kunnen we beter iets aan de bio-industrie gaan doen…

 6. Geen nieuws voor mij.
  Echter voor de mensen die denken dat Nederland dicht bevolkt is heb ik nieuws: Dat is onjuist!
  Per Nederlander is er ruim 2.600 vierkante meter grond beschikbaar.

  Ik hoor gekuch in de zaal, welnu in de hele provincie Groningen bij voorbeeld wonen slechts 675.000 mensen, ongeveer evenveel als er officieel in Amsterdam wonen.
  Kijk ook eens in Friesland, Drente en de rest van Nederland.

  Het probleem is niet zozeer overbevolking, maar de eigenaardige gewoonte van mensen om met zijn allen op een kluitje te gaan klitten.

  Om dit te doorbreken stel ik een geleidelijk in te voeren stadsbelasting voor teneinde deze vreemde gang van zaken te redresseren.

  Dit levert tevens een riante besparing op aan de uitgavenkant van onze bij elkaar gesprokkelde belastingmuntjes.

  Volgende klant…..

 7. Mocht je naar de documentaire kijken, dan kan je zien dat ook daar al werd gesproken dat Nederland vol was en het milieu het niet meer aan kon. “Een paar jaar geleden waren we met 10 miljoen mensen en nu al met 20 miljoen mensen.” De cijfers klopte niet helemaal, maar het idee was leuk geprobeerd.

 8. @Tangram: Ik stel voor om stedelijkheid te promoten. Dat betekent dat je binnen de stad je voorzieningen en openbaar vervoer voldoende draagvlak meegeeft (bijvoorbeeld), de files van en naar de stad oplost, maar ook dat je buiten de stad je open ruimte ook echt open houdt en dat je daar dan ook kunt genieten van rust en kalmte.

  Dat lijkt me een veel betere optie dan door heel nederland 2 lagen met een kap en uniforme woonwijken op plaatsen waar nu gras en bomen groeien. Om niet te vergeten de extra files die dit op gaat leveren…

Reacties zijn gesloten.