Vestia Top horen zien zwijgen

Hoe blind ben je als TOP bestuurders van een woningcorporatie. Niet alleen val je blijkbaar voor de charmes van een man die later een sjoemelaar blijkt te zijn, maar je kijkt ook de andere kant op wanneer je hem laat vertrekken met 3,5 miljoen oprotpremie. Huurders van Vestia krijgen de rekening gepresenteerd voor het zwijgen van de TOP bestuurders. die luitjes zijn bezig het eigen straatje schoon te vegen en ” Wir haben es nicht gewußt ” spel aan het spelen. De (voormalige) Vestia TOP hoort ook aan de nationale schandpaal genageld te worden en samen met Erik Staal in het beklaagdenbankje in een rechtszaal. Maar dat is mijn mening maar.

De Rotterdamse corporatie blijkt onder de bewindvoering van Staal diverse werkzaamheden te
hebben uitbesteed
aan bedrijven waarvan de corporatie-directeur (mede)aandeelhouder was.

Op die manier streek de bestuursvoorzitter dus niet alleen zijn exorbitant hoge Vestia-salaris op,
maar verdiende hij daarnaast óók nog heimelijk aan de bouwopdrachten die zijn eigen bedrijf aan anderen verstrekte.

update:

Inmiddels liet Vestia een onderzoek uitvoeren naar de gang van zaken rond de arbeidsvoorwaarden van Staal. Daaruit blijkt volgens de corporatie dat er regelmatig sprake is geweest van besluitvorming in strijd met de statuten en interne regels, gebrekkige verslaggeving en onvoldoende toezicht van toenmalige commissarissen.

1 gedachte over “Vestia Top horen zien zwijgen”

  1. Dat gegeven bestaat al jaren ,de belangen verstrengeling is gemeengoed geworden in onze maatschapij .En degene die geloofd dat dat er verandering komt ,droom lekker verder ,zolang er waar dan ook in de top van het bedrijfsleven ,banken en semi overheids instellingen deze moraal leeft van zo veel mogelijk graaien ,en dat ook nog gepropegandeerd word . zal er weinig veranderen .

Reacties zijn gesloten.