Die verrekte Polen!

U heeft het vast wel eens gehoord. Dat kan niet anders: gemankeerden of in elk geval niet de meest snuggeren in uw omgeving die – als het over Adolf Hitler en de verschrikkingen gaat die hij teweeg heeft gebracht – beweren ‘Ja, maar hij heeft ook goede dingen gedaan”.

En als je dan vol ongeloof net je onderkaak die van verbijstering op de grond is gevallen weer op zijn plek hebt gekregen en vraagt wat voor goeds de initiator van de Tweede Wereldoorlog en Holocaust dan “ook voor goeds” gedaan heeft, is het antwoord meestal na enig aarzelen dat ie autobanen heeft aangelegd en – alsof dat niet echt daadkrachtig overkomt – volgt er soms ook nog wel eens iets in de trant van ‘en hij heeft de massawerkloosheid ongedaan gemaakt’.

Nee, ik ga niet zeggen dat Wilders’ mannetje in Seyss-Inquart III, Asscher met zijn dwangarbeiders-praktijken dan wel erg veel lijkt op.. nee, dat ga ik niet zeggen.

Wat ik zeggen wil: ik sta altijd versteld van hoeveel stompzinnigheid of mensen er kennelijk uit kunnen braken en in wat voor bochten en kronkels of ze zich wringen om toch maar vooral op hun manier te kunnen aantonen dat Hitler niet alleen een super linkse gozer was zoals fascist Martin Bosma en zijn geestelijk gedegenereerden trachten de wereld wijs te maken, maar ‘ook goede dingen’ heeft gedaan en dus helemaal niet zo’n beroerde vent dan was blijkbaar.

En guess what? Die mensen hebben gelijk! Ik heb het altijd fout gezien en nooit gesnopen maar het klopt! Hitler was een hele toffe gozer. Niet alleen erg links maar ook heel erg vredelievend.

Hitler wilde die Tweede Wereldoorlog helemaal niet!

Het is, zo blijkt uit een door Hugh Williams van de Britse fascisten en Wilders’ vriendenclub in het Verenigd Koninkrijk UKIP geschreven boek met hetzelfde niveau ongeveer als de lariekoek van Joost Niemöller over immigratie en de reeds genoemde fascist en hulpje van Wilders Martin Bosma, de schuld van de Polen.

Zij hebben Hitler constant lopen jennen en het bloed onder de nagels vandaan gehaald.

Tsja…en toen moest Hitler op een gegeven moment natuurlijk wel hè.

Per slot van rekening, als u maar vaak genoeg het bloed onder de nagels vandaan gehaald wordt dan gaat u – voorop gesteld dat u een bank of meerdere banken kunt vinden die bereid zijn uw wapentuig, legers en gaskamers te financieren (en dat gaat u vast lukken als u een beetje overtuigend uw ‘probleem’ weet te verwoorden. Benadruk iets met ‘gevaar’ of ‘moslimterrorisme’ of zo… afijn, komt vast goed, banken zijn ook de beroerdsten niet, net als Hitler dat niet was.) dan gaat u gegarandeerd ook vandaag of morgen met bommen gooien en mensen massaal doodschieten en wat die meer zij.

Ze hebbuh er toch selluf om gevraagd die klote Poluh?! Ja hoor, zo is dat.

Nou steek ik de draak met iets dat te zot voor woorden is en eigenlijk in en in triest is.

Maar met het overal opkomende fascisme (V.d. Kluft schreef er gisteren nog over hier) zou het maar zo kunnen dat er een dag komt dat uw in uniform gestoken kinderen en kleinkinderen op school onder een heel groot portret van Wilders of Bosma inderdaad moeten leren dat het niet de nazi’s waren die de Tweede Wereldoorlog hebben veroorzaakt maar de Polen en de joden….

Of misschien niet de joden maar de moslims…

En misschien wel niet onder een heel groot portret van Wilders of Bosma maar van Ibrahim Wijbenga, Ahmed Marcouch of Lodewijk…nee, ik ga het niet hebben over…

2 gedachten over “Die verrekte Polen!”

  1. Nu heb je me helemaal in de war gebracht want ik begin nu zelf te denken dat het meest waarschijnlijk de moslims weer hebben de WOII aangestoken en daarom moesten helemaal aan het eind ook de Amerikanen te pas komen om de boel te regelen.

    Zal ik het allemaal voor de zekerheid aan Martin Bosma vragen?

    😆

Reacties zijn gesloten.