Verontschuldig je nóóit bij Wilders

Godallemachtig nog an toe, gaat die Fouad Sidali ‏zich godbetert verontschuldigen bij Wilders omdat hij hem Hitler heeft genoemd. Ik vind het ook niet de meest briljante of eloquente vergelijking, maar wanneer leert men nu eens dat je nooit maar dan ook NOOIT excuses aan een sujet als Wilders maakt? Je krijgt er gewoon nog een trap achteraan, dat zou men intussen toch moeten weten:

 “Wilders noemt het terugtrekken van de tweet verstandig. “Vertrek naar Marokko zou nog verstandiger zijn”, aldus de PVV-leider op Twitter.” (nu.nl)

Het is weer typerend voor die lafbekkerige PvdA. Men wil correct blijven, of mogelijke PVV-sympathisanten onder het eigen electoraat niet voor het hoofd stoten, dus zal Fouad Sidali wel‏ door het partijkader gedwongen zijn z’n woorden terug te nemen.

Spuug Wilders in zijn bek, trek hem aan zijn taas, beledig hem tot op het bot waar mogelijk, behandel het stuk tuig zoals hij dat met anderen doet. Niks groot en beleefd blijven, onderuit schoppen, liefst op de achillespezen en natrappen als de scheidsrechter niet kijkt, dát is hoe je dergelijk schorem eronder krijgt en niet anders.

“Ik wil mijn twiet over Wilders is Hitler graag nuanceren, Wilders is misschien geen Hitler maar zijn aanhangers zijn wel nazi’s”, dát had Sidali moeten zeggen. Lees ook hier nog eens na wat wij ooit schreven over Wilders-Hitlervergelijkingen.

Diederik Samsom denkt dat ze gewonnen hebben omdat Sidali zich wél netjes opstelt en Wilders niet. Maar goed, dat die al geruime tijd compleet losgezongen is van de realiteit is geen nieuws.

 

55 gedachten over “Verontschuldig je nóóit bij Wilders”

 1. Mijnheer Wilders,

  u bent een NAZI. Een Nationaal Socialist. Een Xenofoob. Een amoebe met minder intellect dan de gemiddelde ééncellige. Een grofgebekte, vuilspuitende engerd. Een Limburgse proleet met een minderwaardigheidscomplex.

  Uw tweet van vandaag bewijst dit. Uw acties van de laatste jaren bewijzen dit ook.

  Dat u een hekel heeft aan Marokkanen en Moslims en niet aan Joodse mensen is niet relevant. Uw uitspraken kunnen direct in een propaganda film van Josef Goebbels.

  En nee, ik zal zeer zeker nooit excuses maken. Ik kan namelijk historisch aantonen dat u exact dezelfde technieken en gedachtengang er op na houdt als de Nationaal Socialisten. Wellicht niet op ieder gebied, maar wel op zeer belangrijke en ter zake doende punten. En ik hoef maar naar uw Politieke Vriendenkring te kijken om te weten uit welk hout u echt gesneden bent. Houzee zou ik zeggen. Zwarthemd !

 2. Een belediging aan het adres van Wilders kan nooit zo erg zijn dat je daar achteraf excuses voor moet maken. Dat is ook – inderdaad – verschrikkelijk, ongelooflijk oerstom. Nu kan Wilders weer garen spinnen met dit incidentje. Mijn god, wat een imbecielen daar bij de PvdA.

 3. Nu ja, beide hebben buitenlands bloed in d’aadren stromen. Wilders is indo, dus niet volbloed-Hollander (hetgeen voor een Limburger sowieso onmogelijk is), Hitler was Voll-Ösi, niet Teutsch. Dat is dan wel weer een frapante overeenkomst, afgezien natuurlijk van ideologie, methodiek en retoriek.
  Vanmorgen vond ik Sidali enorm stoer, inmiddels een zielige lafbek, wel passend bij huilerds Spekman en Samson.

 4. Ik vind het overigens zeer jammer dat lafbek Wilders zijn kort geding niet doorzet.

 5. Wanneer Wilders een scheet laat, wordt het in de media een kanonsschot.En ons Geert maar lachen, lachen in die Wassenaarse villa van hem ( ahum van vadertje staat).Wilders is gefundenes Fressen voor het journalistendom.Bij gebrek aan andere spraakmakende politici, want het blijven op het Binnenhof toch wel saaie sokken.Als er één hoofdredacteur zou zijn die de gore moed heeft om die vooraf bedachte tussenwerpsels van Wilders te negeren, dan is het snel afgelopen met de marketingpoliticus Wilders. De man heeft zichzelf uitgevonden met een boerenslim uitgevoerde media strategie.Wanneer komt men er achter dat de man fake is,onecht en huichelachtig? Helaas nooit, vrees ik.

 6. Adolf Hitler is onder ons en hij heet Geert Wilders. En voor het benoemen van dat feit zal ik me niet verontschuldigen.

 7. En overigens wil ik in dit land minder van die PVV/PvdA/VVD/CDA-imbecielen.

 8. Zou liever mijn tong afbijten dan een nazi excuus aanbieden om dat ik hem nazi heb genoemd.
  En wilders vergelijken met hitler, lood om oud ijzer noemen ze da ook wel.
  Maar goed, eindelijk een pvda er die het licht ziet, moet hij het weer uit doen.

 9. En Diederik Samsom moet zijn leugenachtige bek houden. Dat hypocriete zwijn werkt samen met fascisten om asielzoekers als onderdeel van de uitruilthemas te terroriseren en op te jagen. Zijn partijgenoot Lodewijk Asscher is bezig de hobby’s van Stuckart en Heydrich op te poetsen en spreekt regelmatig net als Hitler-smurf Wilders over mensen in termen van natuurrampen. ‘
  Hitler-smurf Wilders, Asscher, Samsom…ik zie het verschil niet echt tussen die drie weerzinwekkende bruine creaturen…

 10. Die verontschuldiging had echt niet gehoeven

  “De pvv is een fascistische partij en haar leider Geert Wilders is een fascist”

  Beetje bij beetje wordt zijn ware gezicht zichtbaar.

  http://universonline.nl/wp-content/uploads/2012/01/BA-Thesis-Henk-Bovekerk1.pdf
  https://krapuul.nl/overig/blog/64328/een-10-met-een-griffel-voor-henk-bovekerk/

  Verder levert t een leuke aandachtstrekker op voor de verkiezingen.
  Wie gaat daar nu van profiteren?
  http://www.ad.nl/ad/nl/2061/Raadsverkiezingen/article/detail/3613017/2014/03/14/Zeldzaam-stemadvies-minister-stem-niet-op-de-PVV.dhtml

 11. Was het trouwens ook niet de PvdA die vorig jaar ‘voor de inhoud ging’ bij die vertoning door Hitler-smurf Wilders in gang gezet betreffende het ‘debat’ over ‘het Marokkanenprobleem’?
  Die gelegenheid en vele daar voor heeft de PvdA – vissende in dezelfde bruine vieze gore vijver als Hitler-smurf Wilders en de VVD- voorbij laten gaan zónder massief verzet te organiseren tegen die fascist bij wie ze zich nu (terwijl de diarree ze dun door de broek loopt) lopen te verontschuldigen. De PvdA maakt Wilders mee groot maakt daarmee het fascisme in Nederland groot.
  De hypocriete. smerige ‘voor de inhoud gaande’ labbekakkerige onderkruipsels.

 12. Ralph, volgens mij begint Asscher daar net aan. Beter laat dan nooit en het moet gezegd: hij steekt zijn hoofd ver uit het raam met deze oproep vooral geen PVV te stemmen.

 13. Wilders is wel degelijk een nazi! De PVV kan men met een gerust geweten vergelijken met de hordes van Ernst Rohm. Hetgeen wil zeggen dat al degene, VVD voorop, welke deze bruine bende normaal noemt met hetzelfde sop overgoten zijn! Bezie in dit licht de pogingen van het illustere duo Opstelten/Teeeven om ons geheel onder controle te krijgen. De criminele bruine horden van Rohm en Hitler deed dit gewelddadig, de huidige criminele bruine horde doet dit door economische onderdrukking en afhankelijkheid. Tot we geen kant meer op kunnen, dan dient er zich een sterke man aan welke ons wel even zal “helpen”! Wilders is gewoon de chaos veroorzakende nazi crimineel welke aangestuurd wordt door economische machten op de achtergrond! Denk in dit verband aan de manipulatie’s van de Krupps, de Thysens, de Bushen en niet te vergeten de Henry Fords van deze wereld. Groot industrielen met een verborgen agenda welke in werkelijkheid aan de touwtjes trekken!

 14. Tja,het is een probleem..Wilders kan roepen wat hij wil,voor zijn aanhangers te bevredigen,maar de rest van de autochtonen die niet zijn smerigheid aanhangen,voelen zich dan toch weer gepikeerd als een allochtoon iets over Wilders zegt,want dan voelt die groep zich toch weer erbij betrokken en vind dat dan niet kunnen,en die PvdA’er wil niet díe groep beschimpen als hij Wilders van iets betigt.zo wordt Wilders iedere keer door de gehele autochtone bevolking beschermd en dat weet hij,want als een autochtoon zegt minder Hollanders in den Haag,Hitler dan pakt men ook de gehele autochtone bevolking.
  Dat is het dat je als allochtoon niet veel keus hebt om te zeggen tegen Wilders omdat anderen zich dan automatisch zich er ook aan ergeren.

  Raar dat er geen orgaan of protocol is in ons land dat dit soort dingen verbied uit naam van fatsoenlijker en bescherming van de Nederlandse staatsburger te beschermen tegen discriminatie,belediging,ophanging door smaad en laster tegen een deel van ons land door een politicus die verantwoordelijk moet zijn voor de orde en leefbaarheid en bescherming van de burgers..

  Kan ons staatshoofd iets doen?
  Is er geen wet die verbiedt dat politici burgeroorlogen mag ophitsen onder religieuze burgers?
  Mag iemand politicus worden terwijl deze de staat ondermijnd en de burgers tot discriminatie oproept?
  Mag een politicus mensen in het land waar hij als politieke beweging staat,de burgers te onderscheiden in eerste en tweederangsburgers?
  Kan het Europese hof iets doen?
  Of amnestie international?

 15. Vroeger steunde ons land diverse anti apartheidspolitiek,diverse anti discriminatieorganisaties,
  Nu moeten deze groepen ons steunen met een groot discriminatieprobleem en apartheidspolitiek

 16. Maarja dat steunen van die belangrijke groepen moest gestaakt worden want de PVV vond dat linkse hobby’s,en belasting verspillen
  Zo wilde de PVV hun weg vrij banen zonder strubbelingen van organisaties die deze ongekende brutale apartheidswaanzin zou aanvechten,van daar subsidiestop en linkse hobby’s dit en dat.uitgekookte berekenende valserik

 17. Wilders is geen nazi en geen fascist. Jammer dat demense nog weinig historisch besef hebben. Dat hij een populist is, staat wat mij inmiddels al vast. Net zoals dat Marijnissen en zijn partij ook populisten zijn. Wat dat betreft passen SP en PVV prima bij elkaar, want afgezien van de anti-Islamretoriek is het allemaal een pot nat.

 18. Ja maar dat discrimineren van moslims en anti moslimrethoriek dát is PVV-leider Wilders zijn betoog en gedachtengoed en partijprogramma.
  Dát hoort niét thuis in een fatsoenlijk westerse samenleving waarin eke burger het recht zou moeten genieten beschermd te worden tegen discriminatie,separatie,behandeling tot tweederangsburger te zijn.
  Als een politicus populair wordt of populistisch aangehangen wordt vanwege diens onfatsoenlijke discriminerende en haatzaaiende tweedeling onder de burgers in het land waar deze leider zich populistisch opstelt,dan is er behoorlijk wat fout in diens partijprogramma en diens aanhangers die schaamteloos zoiets begeren.

 19. Burgers die op een partij met fatsoenlijke gangbare partijprogramma onderdelen stemmen,hangen vaak achter het venster een poster die hun partij uit beeld.
  Behalve de PVV stemmers die doen dit stiekem en zullen nooit openbaar zoiets achter hun venster hangen,ze willen niet gezien worden voor racist of moslimhater,wel erop stemmen maar niet dat de buren later hén erop kunnen aanspreken.
  Als je als burger trots bent op Wilders,en zijn beweging PVV steunt,moet je er ook trots op zijn en er open voor uitkomen,tenslotte is dat waarop jij stemt het door jou ideale beeld van de samenleving en hóe jij die ingevuld wilt zien toch?
  Dan moet je er ook openlijk voor gaan….Maar toch is het wel ranzig en nsb achtig om op dergelijke snit te stemmen.was vroeger ook zo,hopen dat ze winnen maar niet zeggen dat je er ook op stemt.liever anonieme,stel je voor dat we later erop aangesproken worden ofzo,en aan de scheer moeten op een openbaar plein

 20. Er staat natuurlijk wel wat meer in het vod van de PVV dat door moet gaan als partijprogramma. En daarom zei ik ook al dat het kwa partij op de SP lijkt. Kijk naar de ideeen over zorg,economie. Gewoon overgenomen van de SP. Eigen Henkie eerst! Natuurlijk valt de PVV juist op door zn anit-Islamretoriek en door dat juist te accentueren. Wat dat betreft is het dus gewoon een linkse partij met een sterke rechtse agenda als het gaat om immigranten. Geen wonder ook dat de linkse PVV zoveel stemmen weghaalt van mensen die voorheen PvdA of SP stemden en nu denken voor een “rechtse” partij te stemmen.

 21. Goed we dwalen eigenlijk af van waar het eigenlijk om gaat.
  “Wilders noemt het terugtrekken van de tweet verstandig. “Vertrek naar Marokko zou nog verstandiger zijn”, aldus de PVV-leider op Twitter.”
  Verwerpelijke uitspraak, om te eisen van een Nederlandse burger dat ie moet vertrekken naar Marokko. Zo ook dat het verwerpelijk is wat de heer Sadili zei over Wilders.

 22. O sjef,
  Jij gaat me straks vertellen dat de PVV eigenlijk een liefdadigheidsinstelling is?
  Of dat Wilders waterputten in afrika opzet?
  Of dat wilders een goedhartige lieve schat van een man is die walvissen redt en zeeleeuwen,en ook een daklozenopvang leidt?
  Gewoonweg een lieve goedsul die warmbloedig en lief en snoezig is die vol liefde en warmte is?
  Een respectabele heer die voedsel weggeeft,die mensen wil helpen,die armoede bestrijd,die ziekenhuizen opent in Afghanistan,die op de Greenpeaceboot werkt?gewoon een lieverd een schat van een vent een hersenziekte gewoon.een knuffelbeer

 23. Vreselijk belachelijk.
  Nee,
  Ik sta volledig achter mijn eerdere duidelijke herkenbare reacties!

 24. Sjef, het is of je toch stiekem iets verliefd ben op Geert Wilders of het volgende:

  “Dude, the weed you are smoking only works if you don’t pay attention to the voices in your head. And if you aren’t smoking weed, then you have a serious problem.”

  No pun intended.

 25. Omdat liefde doet alles goedpraten wat niet goed valt te praten.

  Eva Braun was ook smoorverliefd op Hitler en kon de rest van de mensen die hem niet leuk vonden, helemaal niet begrijpen.

 26. Natuurlijk is Wilders wel een Fascist .. en de naam Nationaal Socialistisch zegt het al waar het de vergelijking tussen Hitler en Wilders betreft .. Beide zijn nationalisten ( dat komt dan ook eerst ) die van de Socialisten ideeen in hun program opnamen .. valse vlag in beide gevallen

 27. Je hoeft je wat Wilders betreft gewoon te kijken naar het grauw waar hij zich mee omringt. Alsof die wat met links zijn van doen hebben.

 28. @Al, er zijn natuurlijk wel grote verschillen hè. Zo had Hitler een snor en Hitler-smurf Wilders is blont (met een ’t’) en zelfs dat is kunstmatig.

 29. @ Nexus
  Ach lieve nex,

  Ik ben een fase voorbij waarbij ik andersgezinden wegzet als fascist of nazi. In Den Haag waar ik woon kom ik in aanraking met allerlei mensen en het schijnt dat de PVV hoog gaat scoren in de stad. Als je zegt dat de PVV een fascistische kliek is, zeg je dus ook dat dat alle kiezers daarop fascisten en nazi’s zijn. Zo ver wil ik dus niet gaan. Ik ben van mening dat de PVV uit een vaatje tapt van onwetende, boze burgers die ontevreden zijn, die met hun bekrompen wereldbeeld denken dat Wilders de oplossing is.
  Ze zijn al inmiddels vergeten dat Wilders stemmen ronselde in bejaardentehuizen en diezelfde bejaarden liet vallen als een baksteen de dag na de verkiezingen. Hier in Den Haag heeft hij de tramconducteurs laten vallen als het ging om aanbesteding van openbaar vervoer.
  And idd nexus the weed is strong with this one…… One love and peace.

 30. @Sjef: “Als je zegt dat de PVV een fascistische kliek is, zeg je dus ook dat dat alle kiezers daarop fascisten en nazi’s zijn.”
  Nou, nee, waarom? Het zijn zoals je zegt onwetende boze burgers, dat was ’toen’ net zo als nu (denk bv. maar aan Ter Braaks ‘nationaal-socialisme als rancuneleer’).

 31. Het wordt weer eens duidelijk dat veel mensen nog steeds niet het verschil tussen Nationaal Socialisme (Met expliciet racisme en xenofobie) en Fascisme (waar het recht van de sterkste geldt maar wat niet expliciet noch impliciet op racistische en xenofobe waarden is gestoeld. Althans, als we de originele grondvorm van voormalig Communist Mussolini nemen.

  Dat dommekrachten de betekenis van het oorspronkelijke Fascisme totaal veranderd hebben is één ding. Dat we tegenwoordig in een Fascistische Neo-Liberaal Economische maatschappij leven heeft niemand door.

  Wilders is zwaar xenofoob. Hij wil mensen deporteren. Dat heeft hij al vaker gezegd. Hij wil strafkampen maar is vóór het beschermen van de medemens en de bejaarden (althans zo doet hij het voorkomen). Welnu, ook dat is hij niet. Zijn vrienden politiek gezien zijn allemaal uit de Rechts-Extremistische hoek. Hij zet hele volksstammen weg als zijnde crimineel.

  Dit alles en meer wijst er op dat behalve dan het zwaar anti-Joodse gedeelte uit net Nationaal Socialisme (dat helemaal niet zo Socialistisch was als revisionisten ons tegenwoordig willen doen geloven), Wilders zijn ideeën véél meer in de buurt komen van het Nazisme dan van het (oorspronkelijke) Fascisme.

 32. Helaas niet nee. Al was graaf Ciano echt niet happy met het plan van Hitler om oorlog te gaan voeren.

  Anyway, mocht u nog twijfelen aan de ware intenties van de heer Wilders:

  http://youtu.be/OfsoiyDQt9I

  In hoeverre is dat niet jaren 30 retoriek ?

 33. Oproep aan iedereen: Gebruik voortaan premier Orbán van Hongarije om Wilders mee te vergelijken als ondemocratisch, racistisch voorbeeld.
  Mag ie aan zijn vrouw en haar familie vragen hoe het echt is om te leven in een dictatuur met racistische trekjes.

 34. En het gaat weer om die klootzak. Ondertussen profiteren die andere partijen van de luwte en een Teeven komt weer weg met het een en ander.

  Hij is heel erg slim gekozen door de VVD. Tokkie dom stemt rechts en stemt dus Wilders. En via Wilders krijgen we een voortzetting van dat VVD drama dat er nu zit. Alleen met een hele dikke saus racisme.

  PVV, VVD, D66 en gristen griezels krijgen hun kabinet. En dan gaat het heel erg hard. Bergafwaarts met dit kneuter landje.

 35. @Sjef, Hitler tapten ook uit het vaatje van meelopers, onwetenden, ontevredenen en lafbekken. Dus ja ze zijn mede schuldig en krijgen dus hetzelfde predicaat als hun lijder. Volgers van Hitler worden nu nog steeds nazi’s genoemd omdat ze die ideologie volgden en ook nazi’s/fascisten waren/zijn.

  Zo dom. Net als in Griekenland met de Gouden Dageraad.

  Rechtse maatpakken halen voor eigen gewin uit het buitenland mensen om voor een appel en een ei te komen werken. Winst bejag. Daarmee zetten ze eigen bevolking buiten de deur en draaien het zo dat het door links komt. Dus die maatpakken weten hoe dom het volk is want ze trappen erin. Ze worden ontevreden ze ageren tegen de verkeerde partijen en mensen en stemmen daarop vervolgens weer op hun eigen ondergang. Hier eerst VVD en nu weer PVV. En die zijn eender.

  Ik heb niks met religie vind het een rechtse hobby. Immers hun standpunten op wetenschap, homo’s en vrouwen zijn rechts middeleeuws.
  Ik heb dus ook niks met het moslim geloof maar ook niks met het christendom en ga zo maar door. Maar om nu een groep zo over een kam te scheren zoals Wilders doet. Dat we de PVV’ers over een kam scheren is niet zo gek. Al hun standpunten zijn eender. Weg met EU zonder nadenken. Weg met alle buitenlanders. Weg met linkse hobby’s, Weg met de moslims. Daarin verschillen ze allemaal geen millimeter.

  Rechts benoemen is haat en angst. KKK, De Breiviks, WP, Moslim extremisten, Joodse extremisten en dat soort groepen… Waar strijden die voor ? Pure ellende en niemand wordt er beter van.

  Links benoemen… Greenpeace en Anti Fascisten (ik ben niet helemaal eens met hun methoden maar ze hebben wel degelijk een punt. Milieu is belangrijk en haat om ras en kleur is walgelijk. Dat zijn zaken om voor te vechten.

  Geef mij dan maar links benoemen. Dat gaat nog om iets.

 36. aan lieve @Sjef

  Dan help ze uit hun droom

  en vertel er gelijk even bij dat http://www.youtube.com/watch?v=0F_VNfmoB-s

  ik ben van mening dat de PVV uit een vaatje tapt van onwetende, boze burgers die ontevreden zijn, die met hun bekrompen wereldbeeld denken dat Wilders de oplossing is.
  Ze zijn al inmiddels vergeten dat Wilders stemmen ronselde in bejaardentehuizen en diezelfde bejaarden liet vallen als een baksteen de dag na de verkiezingen. Hier in Den Haag heeft hij de tramconducteurs laten vallen als het ging om aanbesteding van openbaar vervoer.
  And idd nexus the weed is strong with this one…… One love and pea – See more at: https://krapuul.nl/overig/nieuws/147187/verontschuldig-je-nooit-bij-wilders/#comment-169454
  http://www.youtube.com/watch?v=0F_VNfmoB-s

 37. @Sjef, heb ik deze argumenten vaak gehoord en met logisch en consequent denken, kun je ze makkelijk van de hand doen.
  Een kind kan het was doen.
  Wat jij mbt Wilders doet is gewoon de gebruikelijk politieke retoriek onnadenkend te herhalen.

  “Als je zegt dat de PVV een fascistische kliek is, zeg je dus ook dat dat alle kiezers daarop fascisten en nazi’s zijn.”

  Nu zal ik je de empirische vraag stellen: wat betekent een enkel Leider zonder volgelingen?
  Wat zou betekenen Mussolini zonder volgelingen? Zou hij iets überhaupt kunnen bereiken?
  En Hitler? Zouden er deportaties, gaskamers, pogromen, oorlog zonder het actieve toedracht van zijn volgelingen geweest?

  Dit is dus de rol van de volgelingen in historisch aspect en heden ook.

  Toen Hitler nog jong was en alleen de plannen en aspiraties voor deportaties had en later toen hij door middel van zijn volgelingen het allemaal deed uitvoeren waarop Europa in de ellende van de WOII kwam en de daaropvolgende Nuremberg proces.

  Het begon allemaal met de jonge Hitler.

 38. Heden wil de politieke elite van Nederland graag het rol van de volgelingen van Hitler gaan spelen.
  We hebben reeds paar walgelijke oorlogen meegemaakt en nu is onze eigen politiek aan de beurt.

  Sjef, denk je echt dat je geen probleem mee heb?

 39. Natuurlijk zijn de stemmers op Wilders minimaal Fascisten en kan je indien je Nationaal-Socialisme definieert als “Nationalisme met een vleugje socialistische parfum om de stank te verbergen ” ze ook Nazi noemen … Die politiek correcte mildheid moet maar eens over zijn … In de theoriën over disfunctionele families word dat enabling genoemd , de disfunctionaliteit van het probleemgeval met de mantel der liefde bedekken … Helaas stopt men daar meestal pas mee wanneer er doden vallen , en de echte disfunctionelen wijten het dan nóg aan het slachtoffer ….

 40. En ondertussen gaat de opbouw naar WOIII gestaag door in het Oosten en roept Rutte, net als Colijn destijds dat de Nederlanders rustig kunnen gaan slapen.

  Hoezo parallellen ?

 41. Nou, nou, jongens toch. Wat een opwinding weer allemaal. Hitler dit, Nazis dat, Jodenvervolging zus. Transporten dat….Even rustig aan, al die opwinding is helemaal niet goed voor je.

Reacties zijn gesloten.