Vergeet niet uw like te verwijderen van de Pietitie-pagina

Heeft u uw ‘like’ al verwijderd van de pietitie pagina? Of laat u het toch maar lopen lopen? Onder het mom van: ‘Het maakt nu toch niets meer uit.’

Mocht u een van die personen zijn die argeloos de pietitie pagina ‘likete,’ omdat u dacht dat het slechts om een kinderfeestje ging: Misschien begrijp u nu dat uw kinderfeestje iets anders betekent voor PVV-ers en ander racistisch tuig. En misschien kunt u tegelijkertijd de mevrouw, die belaagd werd op het Malieveld, omdat ze een kleurtje heeft, een hart onder de riem steken door deze petitie te tekenen: Stop de ‘slow motion’ genocide in West-Papoea – zet onrecht recht.

En doe dat voor de goedheiligman met de stoomboot en zijn zwarte pieten aankomt.
Zodat u met opgeheven hoofd kan zeggen dat u zwarte Piet niet geliked heeft. Dat u geen racist bent, en dat u een echte, goede petitie getekend heeft.

Is dat geen fijne gedachte, zo vlak voor kerst?

5 gedachten over “Vergeet niet uw like te verwijderen van de Pietitie-pagina”

 1. @2, dat maakt jou dus rasiesties tegen hen die geen faecesboek (willen) gebruiken. Althans, als ik de “logica” van een tweetal miljoen amoeben hanteer.

  Overigens een kolder statement van het bedrijf achter deze inelkaar geflanste pagina, Xtra Digital Agency.

  “Wij zijn voor het Sinterklaasfeest in zijn huidige vorm, dus MET zwarte piet en ZONDER enige vorm van racisme.”

  En laat de kritiek nou net over het racisme in de viering van sinterklaas, zoals wij die vandaag de dag kennen, gaan.

  11.652 idioten die dat weer “liken”.

  Los van een grote stapel geschiedenisboeken, verplicht leesvoer voor hen:
  http://religionresearch.org/martijn/2013/10/25/pietitie-blackface-pete-nativism-commodifying-popular-dissent-facebook/

  Oh, en
  https://www.facebook.com/about/privacy/your-info?_fb_noscript=1

  Omdat ik niets heb te verbergen, maar op geen enkele wijze gelinked wil worden aan de waanzin van social media zoals faecesboek en eender welke andere digitale hype dan ook. Helaas te laat. Of ik nu bepaalde (on-/ offline) spellen speel op _mijn computersysteem_ of ergens een site open, geheid dat er data naar Faecesboek gaat zonder mijn persoonlijke toestemming, vanwege een stel aandachtshoeren die ‘hip mee willen doen’.

  Voor hen: Fuck You!

 2. @1 en @2
  Ik like zwarte piet, geen idee of ik ook die pietietie geliked heb, zou kunnen, maar dan alleen omdat ik gek ben op zwarte piet en niet wil dat de pvv ers er een ander feestje van maken
  Maar voor alle zekerheid ga ik de volgende keer mee naar de demonstratie om de racisten en pvv ers weg te houden bij normale menschen.
  En ja ik hou mijn hoofd hoog.
  En ja ik heb de petitie voor “Stop de ‘slow motion’ genocide in West-Papoea – zet onrecht recht. – “ook getekend. En doorgestuurd, jullie ook?
  Verder nog iets?
  Ave! 😉

Reacties zijn gesloten.