Verantwoordelijkheid: wij zullen jullie niet vergeten

Dit is waar politici die niet onmiddellijk en resoluut stelling nemen tegen de over hun baarmoederproblematiek mekkerende nazi’s in hun eigen midden verantwoordelijk voor zijn.
Dit is waar politici die meedoen aan debatten over ‘Marokkanenproblemen’ mee voor verantwoordelijk zijn.
Dit is waar Ruud de Wild en Radio 538 met hun lynchmob jegens Quinsy Gario mede voor verantwoordelijk zijn.
Dit is waar Kees van der Staaij die genocidegrapjes zo geweldig vindt mee voor verantwoordelijk is.
Dit is waar de CDA-politicus Michel Rog mee voor verantwoordelijk is.
Dit is tevens waar Andries Knevel, Tijs van den Brink en politieschooldocent Nico Groenewold mede voor verantwoordelijk zijn.
Dit is waar een goorlap als Frans Timmermans mede voor verantwoordelijk is als hij in zijn functie van Minister van Buitenlandse Zaken demonstratief met een racistische karikatuur op de foto gaat in een tijd dat Quinsy Gario overgeleverd is aan de (nog) virtuele lynchmobs en ander schorem dat de onderbuik de vrije loop laat op social media.
Dit is waar politici die dag in dag uit staan te grijnzen in de camera’s van een nazi-omroep mede voor verantwoordelijk zijn.
Dit is waar AT 5 uit Amsterdam mede voor verantwoordelijk is als ze een nazi tot twitteraarster van de week benoemen.
En dit is ook wat Jörgen Raymann faciliteert als ie een ordinaire racist die bezig is een hetze te voeren tegen Marokkanen en asielzoekers in zijn ‘gesellige’ kerstshow heeft.
Dit is ook waar PVV minister van schedelmeetzaken Asscher, die heel druk is met stemming te trappen jegens de Turkse en Marokkaanse medeburgers in ons land, mede voor verantwoordelijk is door wél heel demonstratief zijn hooivorkenbrigade te mobiliseren ten einde ons ervan langs te geven nog geen uur nadat wij hem van advies hebben gediend maar die je niet hoort wanneer mensen zaken als onderstaand roepen of denkt te kunnen volstaan met een lullig en nietszeggend kwootje uit een grondwet die steeds meer een aanfluiting is.
Dit is ook waar een gore nazi als Jan Bennink die hele redacties wil uitroeien voor medeverantwoordelijk is.
Dit is waar een van verzetskrant waarvoor tientallen mensen in de duinen kapotgeschoten zijn die verworden is tot een ordinair nazi-hetzeblaadje van Perdiep en Drayer mede voor verantwoordelijk is met zijn stemmingmakerij week in week uit, jaar in, jaar uit.
Dit is waar een zwendelende staatssecretaris die voortdurend stemming maakt over asielzoekers en hun aantallen en die zich in woord en daad gedraagt als minister van een nazi-bende mede voor verantwoordelijk is.
Dit is waar de onvervalste nazi Thierry Baudet met zijn ‘er zijn geen onschuldige moslims’ mede voor verantwoordelijk is.
Dit is waar Jeroen Pauw en Paul Witteman mede voor verantwoordelijk zijn gezien de nazi’s van PVV-huize die bij hen de deur plat liepen.

Margaretha Bakker, Danny Klaassen en Martin Dikhooff dragen net als die klootzakken uit Budel in de eerste plaats zelf de verantwoordelijkheid voor wat ze eruit kramen. Dat staat buiten kijf. Maar het is ontegenzeggelijk een feit dat dit soort geteisem zich gelegitimeerd voelt door mensen die een groot platform en bereik hebben als gevolg van hun maatschappelijke positie en die de dat met zich meebrengende formele dan wel informele macht volkomen misbruiken door voortdurend stemming te kweken en quasi lollig te doen over racisme en fascisme.
Hebt u een van die mensen luid en duidelijk voor de camera ooit horen zeggen dat oproepen tot massamoord en genocide volstrekt uit den boze horen te zijn?
Ik niet. Integendeel: een aantal van boven genoemden vinden dat juist prachtig…
En dat is waar pieces of low life zoals die hieronder en in Budel op het toneel verschijnen.

2014-12-22 Kapotmaken Dikhooff

2014-12-22 Uitroeien Margaretha Bakker

2014-12-22 Endlösung Danny Klaassen

Mensen die fantaseren over brandende Marokkanen, moslims die aan bomen bungelen, mensen die vermoord worden in massale executies, gaskamers in gejaagd worden…het kunnen je buren zijn die dit soort fantasieën koesteren, je collega’s op het werk, degene die voor je staat in de rij bij de supermarkt, de afzender van het kerstkaartje dat bij je in de bus rolt….
Omdat ze geen greintje innerlijke beschaving bezitten en…aangemoedigd worden in hun vunzigheid door een lange rij publieke figuren uit de wereld van politiek, media, entertainment en wat dies meer zij.

Met dank aan de mensen van deze twitter-pagina.

3 gedachten over “Verantwoordelijkheid: wij zullen jullie niet vergeten”

  1. Pingback: Hef die krant toch op! | Krapuul

  2. Pingback: “Ik ben Charlie en ik faciliteer fascisme” | Krapuul

  3. Pingback: De rotzooi en het antisemitisme van een PVV-minister | Krapuul

Reacties zijn gesloten.