Vast kleinzielig, maar ik neem wederom aanstoot aan Lodewijk Asscher

Vast kleinzielig, maar hier neem ik nou aanstoot aan.
Want hoe zit het met een geblondeerde haat-imam die zijn bruine ratten in een bierkelder ‘minder, minder, minder’ laat scanderen?
En hoe zit het met deze?

2014-08-21 Knevel

Of deze?

2014-08-16 Propstra

en deze…

2014-08-16 Propstra 2

en deze…

2014-08-18 Vergassen dus

en deze…

2014-07-09 De zee in bulldozeren

en deze…

2014-07-13 Nazi de Roon

en deze…

2014-06-30 JN verschrikkelijke wraak Israel

en deze…

2012-10-27 juichen over uitroeien Moslims in Myanmar - PVV

en deze…

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik 2

en deze…

uitroeien

en deze…

2014-06-21 Naftaniel Frikschoten

en dezen waar we het kort geleden al even over hebben gehad en zo kunnen we nog een hele lange tijd doorgaan met het citeren en aanhalen van haat-imams en haatzaaiers.
Alleen…dit zijn dan meestal roomblanke handelsreizigers in haat en massamoord van eigen bodem zogezegd.
En daar hoor ik de minister van schedelmeetzaken niet over.
Evenmin als over het haatzaaiende spul uit zijn eigen partij dat wauwelt over ‘etnisch monopolie’, ‘vernederen voor de eigen groep’ of over uitrekenen hoeveel mensen je uit Polen moet ophokken om de tokkies van dit land stroop om de grote bek te smeren.
Of over die lui van die buitengewoon kwaadaardige poster van onlangs.
Zou ook raar zijn want Lodewijk Asscher is eveneens een ordinaire racist die tot hetzelfde hier aangehaalde bruine gajes hoort.
Vandaar dat ik iedere keer weer aanstoot neem wanneer hij zijn diarree de vrije loop laat, uiteraard in het blad dat in de oorlog schreef over ‘het joodsche vraagstuk’ en dat thans het partijblad is van de hedendaagse tweedekans nazi’s.

6 gedachten over “Vast kleinzielig, maar ik neem wederom aanstoot aan Lodewijk Asscher”

 1. De cruciale vraag op dit moment is – zou de neoliberale corporatieve kapitalisme zonder onophoudelijke haat en discriminatie uitspugen en steeds meer doorlopende oorlogen het kunnen overleven?

 2. Helemaal niet kleinzielig. Ook ik neem aanstoot aan de trend die exponentiëel toeneemt in de maatschappij, en niet alleen in Nederland. Ook in de rest van de EU met als topper de UK.

  Vervang het woord Moslim en Islamitisch maar eens voor het woord Joods en Judaïsme of zionisme in al die holle racistische retoriek die de media en ook het internet vervuilt en je ziet precies waar we naar op weg zijn.

  Een tweede Holocaust als de mensen die alle Moslims over één kam scheren met IS hun zin krijgen. De angst regeert. Een panische, niet op enige kennis van zaken gestoelde angst.

  Gleichschaltung.

  Het Nazisme van tegenwoordig is niet meer op de Joden gericht maar op Arabieren en mensen van het Islamitisch geloof. En erger nog. De mensen die de grootste bek hebben met hun schreeuwpartijen tegen die enge Arabieren en hun nog engere geloof zijn de nieuwe Himmlers. Ze hebben dat zelf niet eens door, zo dom is de mensheid inmiddels geworden.

  Wat Asscher doet is exact hetzelfde als wat de Moffen deden.

  Deporteren die hap. Paspoorten afnemen. Niks Realpolitik, reactionaire politiek.

  De nieuwe Nazi’s bevinden zich onder ons, en het zijn er meer dan je denkt.

  Walgelijk gewoon.

 3. Heel goed Ralph.

  Asscher laat zich wel kennen. Strijd tegen de islam maar niet tegen haat in het algemeen.

 4. De gevestigde orde, wanneer het bestaan van die orde op z’n eind loopt, doet altijd hetzelfde, die orde verzet zich met hand en tand.
  Al jaren geleden legde een Indische prof uit Singapore uit dat het westen steeds minder in staat is de wereld te beheersen.
  Je ziet dat aan alle kanten, Putin gaat niet aan de kant, de BRICS landen manifesteren zich steeds meer, Z Amerikaanse landen erkennen Palestina, en verbreken de diplomatieke betrekkingen met Israel, overal in de wereld krijgt het westen steeds minder vrienden.
  Vandaar alle militaire ingrepen in Afrika.
  De opstanden van de Moslims, die verlopen niet netjes, zo gaat vrijheidsstrijd eigenlijk altijd, leren het westen niets.
  Dat westen heeft het alleen over eropslaan, en onderdrukken van uitingen van Moslims.
  Wij gedragen ons al even dom als Israel.

 5. We hebben allemaal vernomen dat Asscher de door hem aangewezen haat-imams wil uitwijzen. Omdat ze haat zouden prediken.

  Dan komt de terechte vraag naar voren of hij de burgers in Nederland gelijkwaardig wil behandelen wolgen de Grondwet en Internationale verdragen.
  Of Asscher ook de geblondeerde zuiver autochtone imams ook gelijk wil aanpakken die sinds dag en jaar haat over de allochtone bevolking van Nederland uitspugen, de beschamende Polenmeldpunt.nl in het leven roepen om buitenlanders/allochtonen onder de toeziende oog van de Nederlandse Staat rustig te mogen pesten.

  Ze plegen ook hun haatclubje PVV als politieke partij te bestempelen.

  Misschien is het probleem enkel in het feit dat deze zogenoemde haatimams in een moskee preken.
  Gezien dat Asscher niets doet tegen de haatsites die door etnisch zuivere autochtonen op internet worden gerund zoals de koppensnellers die haat, moord en verderf over links en allochtonen roepen.

  De conclusie is dat indien deze imams op internet zouden overstappen met hun preken, net alle haatsites van de autochtone bevolking in Nederland als bijvoorbeeld de koppensnellers enz. zou Asscher ze weer “volstrekt normaal” gaan vinden.

  Of blijft deze kwalificatie enkel geldig voor ons-kent-ons volkje?

Reacties zijn gesloten.