Van voor de Westerse Normen en Waarden

Terwijl ik dit tik zit ik te luisteren naar een opname van het eerste Nederlandstalige programma van Radio Noordzee Internationaal, gedateerd 6 maart 1971, 9 uur ’s ochtends. Presentatie: Joost de Draayer en Jan van Veen.

Best aardig om al die ouwe deunen te horen in de context van “nieuw’, “van NU”. Ik heb het programma volgens mij grotendeels gehoord in zijn eigen tijd trouwens.
En ik kan u verzekeren, voor een redelijk fatsoenlijk mens was deze “recurrent” toen ook al verschrikkelijk.
Maar god, is me dat lachen!
Een hetero die een homo speelt hahahahaha
“Mannelijk geslacht?”
“Dat wel, maar niet fanatiek.”
Werkelijk, om niet meer van bij te komen.
De “artiest” kon er een mooie Rolls van op na houden waarmee demonstratief de koters naar school gebracht werden en weer opgehaald. Ja, hetero nietwaar.
Niet van mijn centen….

We naderen het punt waarop de Westerse Normen en Waarden, met liefde voor Homo, Jood en Vrouw (maar niet voor de moslim) geboren worden.
De klus was blijkbaar in pakweg 1970 nog niet geklaard.

1 gedachte over “Van voor de Westerse Normen en Waarden”

  1. En de beweging die deze normen en waarden verdedigt heeft daarom ook veel homo, jood en vrouw onder haar kiezers.: “The majority of Holland’s gays vote for us — they would never do that if we were extremists.” aldus Wilders in een interview :met de Israelsche krant Yedioth,
    art7 heeft dat netjes vertaald in : “Veel Nederlandse homosexuelen hebben op ons gestemd. Dat zouden ze niet gedaan hebben als we extreem waren”.
    gatesofvienna.blogspot.com/2010/11/israel-is-fighting-our-war.html
    artikel7.nu/?p=43232

Reacties zijn gesloten.