7 gedachten over “Van Thijn wil parlementair onderzoek formatie”

 1. tsja het is ook zo’n surrealistische situatie dat je bijna over het hoofd ziet dat het dit inderdaad ook heel vreemd is .
  Goede actie van Pterodactylus van Thijn.

 2. Het is gewoon niet normaal dat 16 mln. mensen moeten wachten dat par uitverkoren heren in een achterkamertje stiekem afspraken moeten gaan maken waarvan het leven van die 16 mln. in de komende jaren eraf hangt.

 3. @2 Nexus en ook heel vreemd dat we dan moeten afwachten of twee dissidenten in het CDA hun poot (sorry, been) stijf zullen houden ten behoeven van de meerderheid die tegen de PVV in de regering is.

 4. Ed, waar was je nou toch al die tijd, wij roepen al maanden hetzelfde en er reageert niemand….doe er eens wat aan! Wij willen ook van deze hokuspokus formatie af . Zijn ze aan het tijd rekken daar? Transparentie!!! Transparentie!!!

 5. Ed heb ik hoog zitten. Job ook wel. Mogelijke PvdA dissidenten? 😀
  Die zg’. `radiostilte’ is toch immers ook te belachelijk voor woorden? Want, let wel, Bruin Eén zal vergeven zijn van geheimhouding als het doorgaat. Een soort bewind in oorlogstijd, want overal loert de genade- en goddeloze vijand.
  Nu Jan Marijnissen nog, zijn SP wordt verketterd want hij weet te veel.

Reacties zijn gesloten.